dugo krvarenje posle kiretaze

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
mil985
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 17, 2011 10:19 pm

dugo krvarenje posle kiretaze

Post od mil985 »

:cry: molim za savet ili misljenje.da li je jos neko imao ovakvo iskustvo?U 6 nedelji trudnoce mi je plod uginuo i radjena je kiretaza 25 oktobra,krvarila sam 2 dana,pila antibiotike i kapi za skupljanje materice! na prvoj kontroli posle dve nedelje doktor je rekao da je sve uredu i da se javim na jos jednu kontrolu posle menstruacije, dobila sam 28-mi dan od intervencije tacnije 22 novembra! nije me boleo stomak ali sam imala obilnije krvarenje nego obicno koje je trajalo 7 dana ,medjutim krvarenje se smanjilo ali nije prestalo.krvarim vec skoro mesec dana!!!!!!!!!!!!!!bila sam pre nedelju dana kod doktora ,video je neko malo zadebljanje na materici i cistu na levom jajniku! opet mi je dao da pijem kapi za skupljanje materice i da se javim za 15 dana na kontrolu ! meni krvarenje i dalje ne prestaje,danas sam ga zvala za savet a rekao mi je da imam dve opcije,da sacekam jos jednu menstruaciju ili da se ponovo radi neka intervencija,nesto slicno kiretazi!!!!!!mene stomak ne boli!!!!!!! jako sam uplasena to mi je bila prva trudnoca !!!!!!!!!!! dali je jos neko imao ovakvo iskustvo??? pomagajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pitam se da li je to greska lekara ili....................
Odgovori