drugo mišljenje

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Srna013
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 3:01 am

drugo mišljenje

Post od Srna013 »

Poštovani,

Pre nekoliko dana nakon kratkotrajnog bola pojavio se iscedak iz bradavice, prvo proziran a kasnije beličast. Prekjuče sam bila kod ginekologa i dobila uput da proverim nivo prolaktina. Na pregledu nije ustanovio ništa zabrinjavajuće. Zanima me da li je potrebno obaviti još neke analize, UZ ili nešto slično s obzirom da imam 21 godinu i nisam rađala.

Druga stvar koja me još više baca u enigmu je što mi je nakon redovnog pregleda zbog pojačane sekrecije prepisao na 2 nedelje neo-penotran vaginalete a da nije uzeo bris. Nemam baš iskustva sa ginekolozima pa mi procedura nije poznata. Takođe me zanima nešto više njima , tipa kada se tačno i za šta koriste.

Unapred hvala
JZM
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 23, 2008 2:01 pm

Post od JZM »

Nemoj nista da brines zbog belicastog iscedka iz bradavica. Desava se prilicno cesto kod devojaka, samo sto neko i ne primeti. Meni se to desava jednom ili dva puta godisnje. Bila sam takodje da proveravam prolaktin, ali je bio ok, tako da verujem da ce i kod tebe to biti slucaj.

Zensko telo je cudo, a hormoni su ponekad neobjasnjivi... nema potrebe da se cimas po lekarima ako ti je prolaktin OK

samo opusteno, videces da ce ti kod sledece menstruacije to sve proci
ependorfica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 23, 2008 11:41 am

Post od ependorfica »

A sto se ginekologa tice.. Ako te vec nije poslao da das bris negde, mozes sama da odes do Pastera da ti uzmu i vide sta je uzrok pojacanog sekreta pa da to ciljano lecis. Vaginalete koje ti je prepisao imaju sirok spektar dejstva, ali tako mozes samo da zalecis problem, pa da ti se posle ponovo vrati!
Odgovori