Cao
Imam jedno dete,ima dve i po godine,i oko godinu dana planiramo drugo i nikako nam neide...prvo dete smo dobili bez problema i sad sam se vec zabrinula zasto nemozemo da dobijemo drugo...ako je neko imao takvo iskustvo slobodno neka pise...bicu zahvalna
Drugo dete
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Re: Drugo dete
To je česta pojava. Otkrila sam je kada sam bila u sličnoj situaciji, čak sam tada pročitala da se par koji ima jedno dete već posle 6 neuspešnih meseci redovnih odnosa za drugu trudnoću, proglašava neplodnim (dok je za prvu rok godinu dana).
Ali bezveze je brinuti se oko toga. Imate priliku da malo popravite svoju ishranu, pozabavite se čišćenjem organizma. I uživate u ljubavi. Samo nemoj da pretvorite odnose u cilj za dobijanje bebe.
Nekoliko mojih prijateljica/poznanica (sve u toj situaciji, prvo ko od šale, drugo se ne da) su koristile tinkturu biljke vitex agnus castus (konopljika mislim da je kod nas). Sve uspešno. Njih šest su zatrudnele posle dva meseca uzimanja tinkture. Reguliše nivo hormona delujući na hipofizu. Potraži, možda može i u Srbiji da se nađe. Ali svakako, malo više pažnje i na zdraviji način života, biće to dobro i za buduću bebu
Ali bezveze je brinuti se oko toga. Imate priliku da malo popravite svoju ishranu, pozabavite se čišćenjem organizma. I uživate u ljubavi. Samo nemoj da pretvorite odnose u cilj za dobijanje bebe.
Nekoliko mojih prijateljica/poznanica (sve u toj situaciji, prvo ko od šale, drugo se ne da) su koristile tinkturu biljke vitex agnus castus (konopljika mislim da je kod nas). Sve uspešno. Njih šest su zatrudnele posle dva meseca uzimanja tinkture. Reguliše nivo hormona delujući na hipofizu. Potraži, možda može i u Srbiji da se nađe. Ali svakako, malo više pažnje i na zdraviji način života, biće to dobro i za buduću bebu

-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 13, 2013 9:48 pm
Re: Drugo dete
Puno vam hvala na korisnom savetu...valda je to normalno....