Nameravam uskoro da krenem u svoj drugi postupak IVF-a.Molim sve koji su imali iskustva sa dr.Slobodanom Radulovicem iz Jovanove da mi ukratko kazu vredi li ici kod njega ili ne.Prvi put sam radila kod Radunovica,ali kako oni nemaju zamrzivac, isla bih kod drugog,a o Radulovicu ne znam nista.
Pozdrav od BMW.
druga sreca-IVF
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Okt 23, 2006 10:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Na mene nije ostavio povoljan utisak i ne bih ti ga preporucila.Ja imam endometriozu i on je insistirao na operaciji i zoladexu od 9 meseci,iako su male sanse da to uspe,s obzirom da sam ja vec jednom operisana.Sve u svemu delovao mi je poprilicno iskompleksirano,ne strucno i kao da je bezao od "tezih slucajeva" kao sto je moj.Ja sam samo otisla na razgovor,da bih procenila o kakvom se coveku radi,ali je na mene otavio vrlo nepovoljan utisak.Tebi savetujem da isto odes,porazgovaras i sama ocenis da li je on doktor za tebe ili ne.Jer,jako je tesko davati preporuke.Mislim da je najbitnije da imas poverenja u lekara koji te leci i da zato sama moras proceniti o kakvom se coveku radi i koliko je ozbiljan u onome sto radi.Oni zaista imaju mozda najbolju opremu,ali nisam sigurna koliko je strucan,jer ne verujem "strucnjacima" koji vuku komplekse.Opet kazem,to je moje misljenje,a najbolje je da sama porazgovaras,pa odlucis.
sve najbolje
sve najbolje
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
I ja sam prosli put bila kod Radunovica,u pocetku super zadovoljna s njim konkretno.Mnogo me nervirala Rodicka, koja je vodila konsultacije i preglede, njega sam videla jednom pre aspiracije, na aspiraciji i transferu.Od nje sam morala ja da budem veci doktor i trazim da mi radi osnovne analize( na hlamidiju,miko i urea plazmu) koje mi inace ne bi ni radila!Non stop je trckarala da pita profesora sta dalje.Kako si ti zadovoljna, ja bih opet kod njega, ali nemaju zamrzivac, inace samo zbog toga uglavnom i trazim drugog lekara.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Okt 23, 2006 10:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne znam sta da ti kazem...Ja sam kod njega na GAK-u.On je fenomenalan i izuzetno strucan(jedini koji je hteo da se uhvati u kostac sa mojim problemom),ali placam cenu toga sto je direktor,profesor,...Jurim ga po hodnicima,po bolnickim odelenjima,...Ja moram.Za sada odlicno napredujemo.Ukoliko nemas mnogo ozbiljan problem,mozda je bolje da vidis sa Ljubicem u Jevremovoj ili sa Gocom.Radunovic je prebukiran i treba ti mnogo zivaca.Sto se tice zamrzivaca-ne znam.Ako uspevas da napravis bas dosta folikula onda ti se isplati da juris nekog sa zamrzivacem.U svakom slucaju zelim ti srecu