Druga crtica?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Tamara79
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Okt 05, 2008 9:40 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Druga crtica?

Post od Tamara79 »

Jutros sam radila test i pokazala se druga crtica tek blaga moram da napomenem da sam radila 12 vantelesnu i da koristim utrogestan 3x1 vaginajno i lepim flastere za odrzavanje ploda sta vi mislite svaki savet bi mi dobro dosao :-?
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Post od Gala06 »

Utrogestan ne smeta.
Kad si primila pregnil ili ovitrelle?
Tamara79
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Okt 05, 2008 9:40 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Tamara79 »

neznam tacno nasta mislis lepim flastere vec mesec dana estradot a za ove druge sto si mi napisala nisam ni cula inace u svacarskoj zivim pa se mozda nekako drugacije zovu nista sem utrogestana i flastera nekoristim drugo
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Post od Gala06 »

Obicno se kod vantelesne, uoci aspiracije daje stop inekcija za sazrevanje folikula! Ta injekcija je u stvari HCG hormon. Zato pitam kada si je i da li si je primila , jer postoji odredjeno vreme koje se ona zadrzava u organizmu.
Ti si 12 radila vantelesnu, to je bilo pre 9 dana. Ako ne mozes da izdrzis jos nekoliko dana da cekas, uradi betu HCG u krvi sutra ili prekosutra , mnogo ti je sigurnije nego test mokrace!
Odgovori