donacija jc uterus didelfus

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
beti68
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 09, 2009 6:51 pm

donacija jc uterus didelfus

Post od beti68 »

Lily-an,hvala na svaetima,jos uvek se lose snalazim,sto se tice foruma.cula sam razna misljenja za dijagnozu didelfus,neki doktori kazu to je OK. a drugi kazu bice tu problema,ako dodje do trudnoce.donaciju bi radila u turskoj ili ceskoj videcu.pacijet sam jedne divne doktorke .(drzavna bolnica),mlada je za moj slucaj,ali se savetuje sa drugim dr.dosta se trudi da mi pomogne,sto mi je cudno u dansnje vreme.pozz
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

Beti,
moje mišljenje da ti za praćenje postupka pripreme, za donaciju jc, i nije neophodan drugi ginekolog, sem te lekarke, koju spominješ, posebno ako si zadobila njeno poverenje.
Prema tome, drži se nje.
Informacije koje sam ja prikupila, u međuvremenu, ukazuju da donaciju odlično rade kako u Češkoj, tako i Turskoj?Na koju kliniku , konkretno , misliš u Turskoj?
Čini mi se da je Turska malo skuplja..
Ne znam koji je uzrok, donacije, ali svejedno, ako te muči ovaj problem uterusa, mogla bi da sve snimke, od uterusa, endometrijuma, ...da proslediš klinici, kod koje bi radila donor egg.
Za 6 meseci priprema/meni je trebalo toliko/ svakog meseca slala sam UZ snimke, shodno datumu, koji su mi označavali, e-mailom.
Dovoljno je samo da ti ta dr. sa UZ koji je povezan na računar, upotrebom USB fleša, prenese sve snimke, staviš ih u attachment, kao bilo koji word dokument, ili jednostavno u običan mail, i tamo će dr. videti
apsolutno sve, kao na monitoru UZ-a!Upotreba usba znači svega nekoliko adnji na računaru..krajnje jdnostavno...
Ponavljam, apsolutno identični snimci,tako ćeš razešiti dilemu, da li je takav uterus adekvatan za trudnoću...Inače, može se hormon. terapijom povećati do potrebne veličine: vrat uterusa, telo...
Prepusti to lekarima, imaju dovoljno iskustva, pa ako se opredeliš i za kvalitetnu klinku, dobićeš i adekvatan stav..šta dalje...
Srećno!
Odgovori