Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Naime posto su se pojavili beli vrhovi na oreli dojke nalik bubuljicama stisnula sam i iz bradavice je izaso iscedak poput mleka, kakvi bi to veze imalo sa premestrualnim krvarenjem koje vec imam? Sta je najbolje raditi?
Pa, eto, pokupila po raznim forumima, a ta dva simptoma kod tebe su, draga moja, kako bih ti rekla, pravi! Sto dokazuje i test.
Samo ne znam, da cestitam ili ne? Ja bih ipak volela da mogu da CESTITAM!!!!!
Marry moram prvo da ti se puno zahvalim, inace bila sam kod dok. koja je potvrdila pricu da melko moze da se javi kao znak trudnoce inace na uz se jos uvek ne vidi misli da je isuvise rano odnosno nazire se tackica pa se nadam da to jeste ali ipak da se ne radujem prerano.
JOS JEDNOM PUNO HVALA!!!!!!
Da se javim opet sada mnog opustenija jer je i UZ potvrdio da se stvarno radio o trudnoci, sada se vec vidi i nema dileme, prosto ne znam sta cu od srece pa se nadam da ce biti sve uredu do kraja.