za doktore, dr Pedja, Bankabre, Obgyn - molim vas za odgovor

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
dragma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 3:15 pm

za doktore, dr Pedja, Bankabre, Obgyn - molim vas za odgovor

Post od dragma »

Pre desetak nedelja sam postavila pitanje ovde u vezi placente previe. U 15. nedelji su mi dali dijagnozu placenta previa centralis, bez mogucnost da se povuce.

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... nta+previa

Ja sam promenila doktora, bila na 4D ultrazvuku, gde su odbacili takvu dijagnozu i u 27. nedelji su mi napisali placenta previa marginalis, s tim sto su mi rekli da se ona moze jos povuci.

Pre 2 dana sam usla u 32. nedelju i tada je na ultrazvuku konstatovano da je placenta udaljena od grlica 15mm.

Moje pitanje je: Koliko je potrebno da se placenta povuce da bih se porodila prirodno?
seansa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 12, 2009 4:18 pm

Pomagajte!

Post od seansa »

Pomagajte ito što brže, molim Vas! Da li je moguće da nevina djevojka zatrudni? Imali smo donos ali nije bilo krvi ni posle prvog puta a ni posle kada smo spavali. Da li je moguće da više nisam nevina iako nije bilo krvi? Molim vas pomozite što prije!
bankabre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 1:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bankabre »

Pa eto...povukla se,a povlacice se jos,imate jos 2 meseca do porodjaja.
Da li imate neke tegobe? krvarenje? pijete lekove?
Mozete biti pusteni i u normalan porodjaj,sve zavisi kako ce se odvijati situacija u ovih 2 meseca i na koga cete naleteti na porodjaju.
U svakom slucaju,sto sam vam i onda rekao,nemate razloga za brigu kako god da bude.
dragma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 3:15 pm

Post od dragma »

Ne, nemam krvarenje, imam kontrakcije, u stvari to je ono stezanje stomaka i pijem ginipral na 4 sata i dosta odmaram.
Ova doktorka, radi na Gaku u Visegradskoj, cini me spokojnijom, mogu vam napisati ko je u PP, ali me plasi da ona nece biti u smeni kada krene porodjaj.

Bas sam se nasmejala zbog ove zalutale poruke: ona ne zna kako je uslo, a ja ne znam kako ce izaci, pa obe u panici...
Odgovori