Dobrodosli!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: Dobrodosli!
Pre par dana mi se pojavila izraslina velicine lesnika na levoj strani vagine blizu prepone.Izgledalo je kao podkozna bubuljica dok se nije pogorsalo,povecalo i pocelo jako da boli.Izaslo je na povrsinu u vidu ogromnog crvenog kruga,velicine oraha(mozda cak i vece),slicno kao cir.Puklo je i izasla je sukrvica i malo gnoja ali jos uvek osecam zadebljanje i bol u preponi.Nije mi jasno kako je moglo da se inficira kada povodom toga vodim veliku higijenu.Imam 20 godina i nikad nisam imala slicnih problema.Mazala sam antibiotikom i cistila cajem od kamilice.Molim vas za savet.Hvala unapred.
Re: Dobrodosli!
Nadam se da si posetila ginekologa, naravno, ali htedoh da pretpostavim nesto.
Mozda ce zvucati glupo, ali sam ja pre par godina imala izraslinu na preponi koja je podosta uplasila moju lekarku. Poslala me da izvadim krv, proverim secer i jos stosta, uzimala briseve i dosta me uspanicila. Sumnjala je na uvecanu zlezdu i mozda neki hormonski disbalans.Dobila sam neku kremu da mazem (rezultati su svi bili u redu), veoma neprijatnog mirisa, sto sam ja mazala uredno.
Na sledecoj depilaciji kozmeticarka je "mrtva 'ladna" uzela da mi sredi "tu uraslu dlaku na preponi" cime je cela saga o zlezdama bila zavrsena
Ne kazem da je to u pitanju, ali treba razmisliti i o tome.
Pozdrav
Mozda ce zvucati glupo, ali sam ja pre par godina imala izraslinu na preponi koja je podosta uplasila moju lekarku. Poslala me da izvadim krv, proverim secer i jos stosta, uzimala briseve i dosta me uspanicila. Sumnjala je na uvecanu zlezdu i mozda neki hormonski disbalans.Dobila sam neku kremu da mazem (rezultati su svi bili u redu), veoma neprijatnog mirisa, sto sam ja mazala uredno.
Na sledecoj depilaciji kozmeticarka je "mrtva 'ladna" uzela da mi sredi "tu uraslu dlaku na preponi" cime je cela saga o zlezdama bila zavrsena

Ne kazem da je to u pitanju, ali treba razmisliti i o tome.
Pozdrav