Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Pozdrav svima,
prvo da se zahvalim na savetima i podršci. Dobili smo "velikog čoveka", 4600, 55.
Porodila sam se u Visegradskoj sa epiduralom, što iskreno, od srca, svima preporučujem, nemojte da ste u nedoumici, ja ne znam da li bih to mogla bez epidurala, pogotovo kada čujem druge žene koje leže u boksu do mene i imam osećaj po njihovim kricima da se rastavljaju od života. Moj porodjaj je trajao sedam sati sa indukcijom, imalla sam fantastičnu ekipu doktora, oni su mi i vodili trudnoću i anesteziolog koji je malo reći divan. Što se ostalog dela priče tiče, blagi očaj. Ovi naši ydravstveni radnici (čast pojedincima), nikada neće postati normalni i profesionalni...ali to ostavljam drugima....
CESTITAMO!
Mozes li mi reci koliko iznosi epidural i da li su ti predocili bilo kakve komplikacije epidurala! Jos jednom, svaka cast za tako velikog batu! Inace, i ja "nosim" jednog batu, u 36. smo nedelji!
Pridruzujem se cestitkama. Nek je ziv i zdrav!
Ja sam u sedmom mesecu ali jos uvek ne znamo sta je,bata ili seka. Ja bih vise volela batu.
Kako se sada osecas?
Cestitamo!
Puno srece i zdravlja. Uzivajte sa svojim ``velikim covekom``!
Nas deli jos nekoliko nedelja od velikog susreta, nadamo se uspesnom zavrsetku ovih zaista divnih meseci.
Veliki pozdrav.
Dasa