dobar ginekolog u Novom Sadu - preporuka

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Zaključana tema
Nolinica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 09, 2009 9:13 pm

Re: dobar ginekolog u Novom Sadu - preporuka

Post od Nolinica »

Da ne preskočim, prvi put u Medlabu kad rezultati nisu bili sjajni, a onda ponovio kod dr Tapš i kažu da je ona najbolji biolog, tad je bilo sve ok.
suncica01
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 30, 2006 9:53 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od suncica01 »

Nolinica napisao:Radio je on spermogram i ok je.
onda si ti na redu da ispitas u cemu je problem.
puno srece :)
Nolinica
Novi član
Novi član

Post od Nolinica »

I ja sam osnovne hormone odradila, i sve ok. Ja bi dalje, sve detaljno da ispitam, ali po dr ne trebam žuriti, ima vremena, još je rano...Zato razmišljam da promenim ginekologa, ali od drugih čujem da su manje svi takvi!
suncica01
Aktivan član
Aktivan član

Post od suncica01 »

Nolinica napisao:Da ne preskočim, prvi put u Medlabu kad rezultati nisu bili sjajni, a onda ponovio kod dr Tapš i kažu da je ona najbolji biolog, tad je bilo sve ok.
ja koliko vidim iz pisanja na forumu rezultati znaju da variraju od laboratorije do laboratorije. takodje i spermogram ne mora da bude konstantno los ili dobar,sve zavisi od mnogo cega. najbolje da se uputis sa njegovim skorijim spermogramom kod dr kopitovic a ona ce te uputiti dalje.
nadam se da ces uspeti sto pre.
sretno
suncica01
Aktivan član
Aktivan član

Post od suncica01 »

Nolinica napisao:I ja sam osnovne hormone odradila, i sve ok. Ja bi dalje, sve detaljno da ispitam, ali po dr ne trebam žuriti, ima vremena, još je rano...Zato razmišljam da promenim ginekologa, ali od drugih čujem da su manje svi takvi!
pa mozda njemu ima vremena a obzirom da imas 36god,isto kao i ja,onda tu bas i nema nesto mnogo vremena za cekanje.pa na vantelesnu primaju u program zene do 38godina. privatnici primaju i preko toga al to mnogo kosta. bolje ispitati jer pokusavas vec 11 meseci koliko sam razumela. ja sam jednom bila kod dr kopitovic i stekla sam utisak da zena stvarno zna sta radi. doduse nije bio problem kod mene.
Nolinica
Novi član
Novi član

Post od Nolinica »

Do 38 :o ?
Pod hitno ću nešto raditi. Hvala na savetima.
suncica01
Aktivan član
Aktivan član

Post od suncica01 »

da, do 38 godina mozes uci u program za vantelesnu koji finansira drzava. posle toga mozes samo da radis negde privatno za pozamasnu sumu evrica. zato ti kazem da ne cekas vec pravac kod dr da se sve ispita pa ako ti preporuce vantelesnu da bar imas vremena da te prime u drzavni program.
pozdrav
zvoncica82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 20, 2010 5:05 pm

Post od zvoncica82 »

da li je iko imao iskustva sa dr. Ugarkovicem iz zmaj ognjena vuka?imam zakazan pregled kod njega,a prva mi je trudnoca,imam 28 god.i tek sam stigla u novi sad,tj udala se,hvala unapred...
zaza-ns
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 14, 2010 2:46 pm

Post od zaza-ns »

dobila sam preporuku od jedne poznanice da je izuzetno dobar dr Luka Andjelic iz MC bolnice...ali vidim da ga ovde niko ne spominje? moj slucaj je kompleksan pa mi je vazno da to bude neko ko zna mnogo vise od pregleda,briseva i slicno. imala sam vec nekoliko operacija,endometrioze,radila VTO koji je uspeo ali u bg :D E sada mi treba neko za ozbiljne kontrole zbog mogucnosti povratka endometrioza... unapred hvala ..
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Zazo sad vidim ovde tvoj post mada sam ti i na drugoj temi rekla :D za to sto tebi treba u NS ti mogu preporuciti Kopitovicku i Trninicku, obe su u Genezisu a i u Betaniji :wink:
zaza-ns
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 14, 2010 2:46 pm

Post od zaza-ns »

hvala tanja...cula sam za nju ali zar nije prica da je ona bas extrimli zauzeta pa nema vremena da ti se posveti :roll: a jel cuo neko za dr.luka andjelic iz mc bolnice???
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Zazo, price su jedno a stvarnost sasvim drugo. Jeste preopterecena ali kad udjes u ordimaciju imas njenu maksimalnu paznju, odgovara na bukvalno sva pitanja, naravno ako si spremna unapred sta ces da pitas, ja sam isla cak i sa spiskom :wink: posto pola zaboravim.
Ista je i Trninicka.
Srecno koga god odaberes :D .
J_NS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 20, 2010 1:47 am

Re:

Post od J_NS »

zozons napisao:
tikky napisao:
Mila02 napisao:Cao svima! :lol:
Molim Vas pomozite mi! Da li ima neko iskustvo sa Dr. Anita Mitreski ordinacija Minerva??? Meni je lecila kondilome i na kraju se ispostavilo da ih uopste nisam ni imala.

Dobro da sam procitala sve postove na forumu, obzirom da mi je od doticne postavljena ista dijagnoza i sto pre spaljivanje da se odradi ili sta vec....Inace nikada ranije mi niko nije primetio kondilome, a Kod DR sam otisla prvi put. Zaista , da li su to doktori ili mafijasi?
Isti slucaj.. Dr. Mitreski mi je "dijagnostikovala" kondilome. Sledi nekoliko dana nerviranja, sumanutog pretrazivanja interneta, literature... i sl. Na predlog momka, odem kod dr. Mire Andjelic i ispostavi se da kondilomi NE POSTOJE! Zato : Sto dalje od dr. Anite Mitreski i ordinacije Minerva!!!
Da li je moguce da se takve stvari stvarno rade?! Meni je isto rekla i kozu sa ledja mi skinula sa cenama a zna da sam student...I sad nakon svega ni ne znam da li ih stvarno imam ili nemam :(
Zoka83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 05, 2009 7:51 am

Re: Re:

Post od Zoka83 »

J_NS napisao:
zozons napisao:
Mila02 napisao:Cao svima! :lol:
Molim Vas pomozite mi! Da li ima neko iskustvo sa Dr. Anita Mitreski ordinacija Minerva??? Meni je lecila kondilome i na kraju se ispostavilo da ih uopste nisam ni imala.

Isti slucaj.. Dr. Mitreski mi je "dijagnostikovala" kondilome. Sledi nekoliko dana nerviranja, sumanutog pretrazivanja interneta, literature... i sl. Na predlog momka, odem kod dr. Mire Andjelic i ispostavi se da kondilomi NE POSTOJE! Zato : Sto dalje od dr. Anite Mitreski i ordinacije Minerva!!!
Da li je moguce da se takve stvari stvarno rade?! Meni je isto rekla i kozu sa ledja mi skinula sa cenama a zna da sam student...I sad nakon svega ni ne znam da li ih stvarno imam ili nemam :(
Jeste, evo jos jedan slucaj. Kod doticne sam otisla da uradim papu i UZ i rekla mi je da imam kondilome. Bilo mi je cudno jer sam tri nedelje pre toga bila kod studentskog i nije mi rekao nista. Nasla sam vezu u Betaniji i otisla da me tamo dr pregleda i ista je prevrnula ocima na pomen dr Mitreske i njene dijagnoze. Detaljno me je "proucila" i naravno da nije bilo ni pomena od kondiloma.
Jos ja sufliram dr-u u Betaniji i kazem joj " rekla mi je da imam bas velike na ulazu kod uretre".... ma kakvi, srecom nista od kondiloma.
Pozdrav.
Bokily
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 31, 2010 1:32 am

Post od Bokily »

Da li neko zna u kojoj privatnoj ordinaciji radi dr Aljoša Mandić (ginekolog onkolog koi radi u Institutu Sremska Kamenica)???
Zaključana tema