Moram napomenuti da sam i sama bila jako skepticna sto se tice pregleda kod "muskog" ginekologa. Prepoznajem u vama isti strah koji sam ja svojevremeno osecala. Smatrala sam da me samo zena moze razumeti i da su zene mnogo neznije od muskaraca prilikom pregleda. A o blamu skidanja pred muskarcem da i ne pricam. Kako sam bila u zabludi!

Nikada me niko nije pregledao tako nezno kao Dr.Lugonjic. Svaka mu cast. Uz to je i jako ljubazan i odgovara na sva moguca, i nemoguca, pitanja (a ja uvek imam jos jedno pitanje da postavim).

Kako god, poenta ovog mog piskaranja je sledeca: vas ginekolog mora biti osoba kojoj verujete i pred kojom se ne ustrucavate ni u kom pogledu, osoba koju mozete da ga pitate sve sto vam nije jasno. Jer ukoliko nakon pregleda izadjete iz ordinacije sa pitanjima, niste dobili potpunu uslugu!

Srdacan pozdrav za komsiluk!

P.S.
Moram da naglasim da moja iskustva sa "zenskim" ginekolozima nisu bila prijatna kao ona koja sada imam sa "muskim". Cisto da ne dodje do pogresnog tumacenja. U pitanju je samo moje iskustvo, nemam nista protiv njih!