djevojke koliko treba da prodje....

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
31524
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 22, 2008 8:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

djevojke koliko treba da prodje....

Post od 31524 »

Imala sam kiretazu, interesuje me da li ce sledeca menstruacija doci na vreme i da li ce sledece biti na 28 dan, s obzirom da sam imala redovne menstruacije na 28 dan?
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

kod mene je prva menstruacija posle missed-a i kiretaze dosla posle 30 dana. inace redovno dobijam na 28, tako da mogu sat da navijam po njoj. tada je zakasnila dva dana, sto mislim da je ok.
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Meni je posle miseda proslo 45 dana do sledeceg dobijanja i bas sam se bila zabrinula ali dr mi je rekla da je i to normalno. Pozdrav.
31524
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 22, 2008 8:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od 31524 »

Hvala vam na odgovorima, ali da vas pitam kako ste racunale dane,od dana kiretaze ili od kada ste prokrvarile?Ja sam prokrvarila, pa za 7 dana imala kiretazu?
Korisnikov avatar
Kupachica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 6:29 pm

Post od Kupachica »

Ja sam dobila tacno mesec dana nakon kiretaze (a inace dobijam izmedju 27 i 33 dana). Mislim da se racuna od dana kada je uradjena kiretaza, ali mozda ce me neko ispraviti.
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Racuna se od dana kiretaze koliko ja znam :P
Odgovori