dr Djakovic

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
gordanac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 25, 2010 12:43 pm

dr Djakovic

Post od gordanac »

Zna li neko da mi kaze kakav je dr Djakovic, ginekolog iz doma zdravlja Zvezdara?
Emotivna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 06, 2011 9:29 am

Re: dr Djakovic

Post od Emotivna »

gordanac napisao:Zna li neko da mi kaze kakav je dr Djakovic, ginekolog iz doma zdravlja Zvezdara?

Odlican.... :)
selenalucia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 08, 2011 11:22 pm

Post od selenalucia »

Meni je stvarno zao sto ne mogu da se slozim sa prethodnim odgovorima. Moja majka je februara 2009. insistirala da joj se ukloni izraslina na atipicnom mestu, u medjuprostoru ispred besike, jer je vec 2007. operisala karcinom materice i zracila se i zenu je bilo strah-better safe than sorry.
Prica; 2x je zakazivala razgovor sa njim u cemu joj je pomagao moj brat koji je lekar. Kada je moj brat, uz duzno postovanje, sugerisao hirursko uklanjanje "izrasline", Djakovic je doslovce rekao:" Kolega, suvise ste mladi da biste mi drzali predavanja, to nije nista opasno, particemo." Mojoj majci je rekao da je zdrava zena koja uobrazava da je bolesna , jer njome vlada strah. Do trenutka kada je uspela da zakaze operaciju kod njega, "izraslina" je probila zid trbusne duplje, zahvatio je ne samo karcinom, vec i metastaze i jetru i creva, i to multiple, i dragi doktor nije imao oci da je pogleda. Toliko o strucnjacima.
Emotivna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 06, 2011 9:29 am

Post od Emotivna »

selenalucia napisao:Meni je stvarno zao sto ne mogu da se slozim sa prethodnim odgovorima. Moja majka je februara 2009. insistirala da joj se ukloni izraslina na atipicnom mestu, u medjuprostoru ispred besike, jer je vec 2007. operisala karcinom materice i zracila se i zenu je bilo strah-better safe than sorry.
Prica; 2x je zakazivala razgovor sa njim u cemu joj je pomagao moj brat koji je lekar. Kada je moj brat, uz duzno postovanje, sugerisao hirursko uklanjanje "izrasline", Djakovic je doslovce rekao:" Kolega, suvise ste mladi da biste mi drzali predavanja, to nije nista opasno, particemo." Mojoj majci je rekao da je zdrava zena koja uobrazava da je bolesna , jer njome vlada strah. Do trenutka kada je uspela da zakaze operaciju kod njega, "izraslina" je probila zid trbusne duplje, zahvatio je ne samo karcinom, vec i metastaze i jetru i creva, i to multiple, i dragi doktor nije imao oci da je pogleda. Toliko o strucnjacima.
Ja vec dugo idem kod njega.. i meni je zaista pomogao.. o njemu mogu da kazem sve samo najbolje..stvarno,nisam imala loseg iskustva sam njim...
Odgovori