Dilema vezana za trudnocu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
marko_lazic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm

Dilema vezana za trudnocu

Post od marko_lazic »

Kao sto kaze naslov,u dilemi sam.Naime radi se o tome da sam u toku seksualnog odnosa sa devojkom primetio da se kondom napunio sa vazduhom,i odma sam ga skinuo da stavim nov.Pri navlacenju novog pobrkao sam strane i poceo sam da navlacim sa pogresne,i na njoj sam ostavio malo tecnosti sa penisa.Ali eto posto je proradilo ono "ne razmisljanje u datom trenutku",ja sam samo obrnuo kondom i navukao ga sa prave strane.Na onoj spoljasnjoj je ostalo tecnosti.I nastavili smo sa seksom.
Tek posle 2 dana sam shvatio sta sam uradio :( Moze li moja devojka da zatrudni? Napravio sam veliku glupost :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Alisa u ...
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 12:41 pm

Post od Alisa u ... »

Nije mi jasno da li si ejakulirao, pa onda menjao kondom, radi daljeg sexa ?
Kad kazes
"malo tecnosti sa penisa"
da li mislis na ejakulat ?
Ja stvarno nisam sigurna, ali ako malo pojasnis, sigurno ce ti neko odgovoriti.
marko_lazic
Aktivan član
Aktivan član

Post od marko_lazic »

Nisam ejakulirao jos,nego se tokom seksa napunio kondom sa vazduhom,i ja sam ga promenio...pa ide dalje ona prica."Tecnost" sa penisa je pretpostavljam preejakulat i sve ostalo....
Alisa u ...
Novi član
Novi član

Post od Alisa u ... »

Filip napisao:Preejakulat je produkt sekrecije uretralnih i bulbouretralnih žlezda. Treba da služi za podmazivanje, ali to uglavnom obavlja sekrecija kod žena.
Sadrži malo spermatozoida koji su zaostali od prethodne ejakulacije. Kada se spermatozoidi nađu van semenih kesica sposobni su za oplođenje najviše 72 sata. Zato, ukoliko je od prethodne ejakulacije do tog sumnivog odnosa prošlo više od 72 sata verovatno je da su spermatozoidi u preejakulatu bili nesposobni za oplođenje, ali ako je prošlo manje vremena teorijski postoji vrlo mala verovatnoća da dođe do trudnoće, jer samo jedan, potpuno zdrav i sposoban spermatozoid je potreban da se oplodi jajna ćelija.
Evo, ovo sam ti nasla na ovom istom forumu samo drugom mestu "Polne bolesti". Nadam se da ce ti pomoci. Nisam te pitala da li je tvoja devojka imala plodne dane ?
pozdrav
winnie_pooh
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 11, 2006 7:23 pm

Post od winnie_pooh »

auuuuuuuuuuuuu shmrc shmrc shmrc :( :( :( :( :( :(
MARRY
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 16, 2005 6:38 pm

Post od MARRY »

Opustite se, pa to bi bas bilo cudo da se dogodi trudnoca. :D Da se sve pogodi, i njeni plodni dani i neki supemen spermic da dopre tamo gde treba, malo verovatno.... ali moguce. Da se ogradim.
Nego, sledeci put opustenije i smirenije malo.... :D
marko_lazic
Aktivan član
Aktivan član

Post od marko_lazic »

Moram da priznam da smo i ja i moja devojka prilicno uplaseni.Jeste da su po nama njeni plodni dani prosli,jer treba danas-sutra da dobije,ali opet nas je strah :( :( Nadam se da ce sve ispasti ok,i da cemo(tj ja) nauciti na ovoj gresci.
Pozdrav svima,
Marko
Alisa u ...
Novi član
Novi član

Post od Alisa u ... »

http://www.*.hr/ovulacija.asp

Marko, da li tvoja devojka ima uredne menstruacije i da li vodi menstrualni kalendar ?
Ako ima podatke za poslednjih 6 meseci, idi na ovaj link na vrhu, tu upisite podatke i videces da li je dan bio plodan ili neplodan.
Mada, ako kazes da je to bilo pre 2 dana ( racunam da si se javio cim si shvatio sta si uradio ), a ona treba da dobije "danas - sutra", mislim da ne treba da se toliko brinite.
marko_lazic
Aktivan član
Aktivan član

Post od marko_lazic »

Nazalost ona to ne prati,tako da nam to izracunavanje nista ne znaci.Cekamo mecu :) :) Ma bice sve ok.Hvala na podrsci :) :) :) :)
Pozdrav,
Marko
winnie_pooh
Novi član
Novi član

Post od winnie_pooh »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D docekali smo mecuuuu...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
marko_lazic
Aktivan član
Aktivan član

Post od marko_lazic »

Ahaaaaaaaaaaaa....ovaj put nismo postali mama i tata :wink:
winnie_pooh
Novi član
Novi član

Post od winnie_pooh »

ali za par godina ocemo :)