dijeta nakon operacije materice

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
markopancar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 09, 2008 7:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

dijeta nakon operacije materice

Post od markopancar »

Moja devojka je operisala matericu u martu ove god. Posle 6 meseci, kilaza se povecala. Dali postoji neka djeta i dali je to uredu.
:roll:
eniizzabata
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 29, 2008 10:52 pm

Post od eniizzabata »

Ne bi trebalo da operacija ima ikakve veze sa većom kilažom osim ako je pre bio veći problem na pr. krvarenja i sl pa se sad organizam oporavlja. Kakva je operacija bila u pitanju?
markopancar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 09, 2008 7:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od markopancar »

Izvadili su joj matericu i oba jajnika jer je imala dobrocudni tumor :cry:
zuta-bubamara
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 13, 2008 9:51 am

Post od zuta-bubamara »

Zao mi je.
eniizzabata
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 29, 2008 10:52 pm

Post od eniizzabata »

Mojoj poznanici je uradjena ista operacija ali je ona dosta starija preko 40, nije se ugojila bas lepo izgleda, ali ima od tada povisen pritisak, nemogu da je nateram da ide kod dr.Sem toga se oseca dobro, kaze kao da nije nista bilo. Da li vasa devojka mozda pije neke lekove ili neku nadoknadu hormona moguce da se od toga povecala kilaza. Raspitajte se malo postoje biljni estrogeni ili u dogovoru sa dr. nesto sto ce joj pomoci da se vrati u normalu. Sada joj treba mnogo ljubavi i podrske, znam da i vama nije lako. Sigurna sam da ima jos mladih zena, devojaka kojima se desila takva nevolja, pa neka se jave neka joj pomognu svojim iskustvima.
t.b.
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 07, 2007 4:56 pm

Post od t.b. »

Moze da smanji ugljene hidrate,narocito belo brasno i beli secer.Sto vise voca,povrca,belancevina(mahunarki,ribe,jaja umereno...).Za zene su belancevine od izuzetnog znacaja.Redovni obroci.
t.b.
Odgovori