U VAGINI MI SE POJAVILO NESTO NALIK NA MALE CRNE "BUBULJICE".GINEKOLOG MI JE REKAO DA JE TO ENDOMETRIOZA VAGINE.OSTALA SAM ZBUNJENA JER ZNAM DA JE TO BOLEST MATERICE.DOKTOR PREPRUCUJE SPALJIVANJE
JEL IMAO NEKO SLICAN PROBLEM?.MOLIM NEKOG DOKTORA DA MI KAZE JEL JE SPALJIVANJE OBAVEZNO I DA LI POSTOJI NEKI DRUGI NACIN DA SE OVO RESI?
dijagnoza:ENDOMETRIOZA VAGINE
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Prvo da vam se zahvalim na odgovoru.Doktor mi je rekao da imam
i jednu tackicu na medjici na rani od epiziotomije .Kaze da se na vagini to pojavilo jer sam verovatno imala neku mikropovredu. Sada te tacke vise nisu ni crne, posle menstruacije promenile su boju u crveno i vise lice na neke ranice.Ginekolog mi je objasnio da su se"ispraznile".Biopsiju mi niko nije pominjao samo hitno spaljivanje laserom da se ne bi sirilo.Zar postoji mogucnost da bi se biopsijom otkrilo da to nije endometrioza i da je nedaj boze nesto maligno?
i jednu tackicu na medjici na rani od epiziotomije .Kaze da se na vagini to pojavilo jer sam verovatno imala neku mikropovredu. Sada te tacke vise nisu ni crne, posle menstruacije promenile su boju u crveno i vise lice na neke ranice.Ginekolog mi je objasnio da su se"ispraznile".Biopsiju mi niko nije pominjao samo hitno spaljivanje laserom da se ne bi sirilo.Zar postoji mogucnost da bi se biopsijom otkrilo da to nije endometrioza i da je nedaj boze nesto maligno?