diferelin i zacece
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
- razocarana
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
diferelin i zacece
da li je moguce zatrudneti za vreme primanja diferelina???naprimer tri diferelina sam primila zadnji je bio 9.07.2008 interesuje me za period posle 09.07.2008????i ako se slucajno desi tada trunoca da li ce biti sve ok sa plodom???
kada se desi nešto loše ko zna zašto je to dobro!!!
- razocarana
- Aktivan član
- Kontakt:
Ne znam na kad tacno mislis pod tim: period posle 9.07?? I Kolike doze diferelina si primala. Diferelin te uvodi u menopauzu i smanjuje funkciju jajnika i neces tu zatrudneti! A kada prodje dejstvo, pretpostavljam da mozes normalno ostati u drugom stanju(da li odmah ili ne, ne znam, nisam informisana)
Ja sam uzimala, tri meseca 3 mg, posle laparoskopije i ta doza je bilo dovoljna za mesec dana.
Ti ako si prestala da uzimas 9.07 i sada u septembru imala odnose kada su ti bili plodni dani, bojim se da je dejstvo diferelina proslo!
Ja sam uzimala, tri meseca 3 mg, posle laparoskopije i ta doza je bilo dovoljna za mesec dana.
Ti ako si prestala da uzimas 9.07 i sada u septembru imala odnose kada su ti bili plodni dani, bojim se da je dejstvo diferelina proslo!
- razocarana
- Aktivan član
- Kontakt:
da li mogu da budu plodni dani i početkom avgusta ako nisam imala menstruaciju od maja meseca jer sam primala diferelin tri meseca na svakih 28 dana prvi sam primila 15.05 drugi 12.06 i treći 09.07!!!kažu da treba čekati menstruaciju o 1-3 meseca nakon zadnjeg diferelina.
kada se desi nešto loše ko zna zašto je to dobro!!!
- razocarana
- Aktivan član
- Kontakt:
Re: diferelin i zacece
Sta bi na kraju jel bila trudnoca 
Meni je proslo 95 dana od poslednje inekcije (zoladexa doduse) pa ne znam da li da se nadam ili da iscooliram....
Ja sam 6 inekcija primala...
pozz

Meni je proslo 95 dana od poslednje inekcije (zoladexa doduse) pa ne znam da li da se nadam ili da iscooliram....
Ja sam 6 inekcija primala...
pozz