DIFERELIN

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
crni_ns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 05, 2009 11:21 am

DIFERELIN

Post od crni_ns »

Supruga mi je primila poslednju dozu DIFERELINA pre 70 dana i jos uvek nije dobila menstruaciju. Brinemo se. Da li je to normalno i koliko dana se maksimalno ceka na prvu periodu posle terapije?
Korisnikov avatar
razocarana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: DIFERELIN

Post od razocarana »

moje iskustvo sa diferelinom je oba puta bilo da sam cekala i do 3 meseca od primanja zadnje inekcija i doktor kaze da je to taj period
kada se desi nešto loše ko zna zašto je to dobro!!!
DraganicaN
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Dec 15, 2007 10:00 pm

Post od DraganicaN »

Ja bih samo da zamolim da mi crni_ns kaze da li je njegova zena imala ponekad kao groznicu /lezim u krevetu i smrzavam se/ a onda onaj nalet toplote? Toplota mi i ne smeta toliko jer sam smrza ali ovo s hladnocom - ne znam da li je i to normalno zbog Diferelina ili me hvata nazeb,mada mi nista nije preko dana.Ovo mi je 3 bocka,posle laparo. Unapred hvala na odgovoru i pozdrav
Korisnikov avatar
razocarana
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od razocarana »

evo ako mogu ja da ti odgovorim.za vreme diferelina ja normalno da imas toplotne udare a takođe i da te trese hladnoca tako je meni bilo u prvoj turi a u drugoj samo toplotni udari pogotovo nocu dok sam spavala (uvek je bila flaša vode kraj mog kreveta)takođe sam imala malo i promene raspolozenja jer naravno kada nocu ustanem zbog toplote da pijem vode ne mogu dugo da zaspim a radila sam od 6sati(stalno sam bila nenaspavana)
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Post od Gala06 »

Diferelin sluzi da te uvede u privremeni klimaks :lol: pa prema tome valunzi i smrzavanja su normalni.
Korisnikov avatar
razocarana
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od razocarana »

Ćao svima!!!
evo mene posle dužeg vremena opet ovde.imala sam 207 prvu laparaskopiju posle 3 diferelina,2008 drugu laparaskopiju posle 4 diferelina i sada 2010 klasicnu operaciju i treba da primi 7 diferelina(endometrioza u sva 3 slucaja).e sada interesuje me posto zelimo potomstvo kolike su sanse za zacece tokom primanja diferelina i da li uopste postoje ili moram da cekam prvu menstruaciju nakon primanja zadnjeg pa da se bacim u akciju.(ranije nisam razmisljala o potomstvu nisam imala sa kim a sad je vec druga prica).unapred zahvaljujem ko bude odgovorio ili podelio neko iskustvo
Odgovori