Diferelin-pitanje

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
sanda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 24, 2005 5:39 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Diferelin-pitanje

Post od sanda »

Pozdrav svima!
Imam jedno pitanje. 19.12.2005.g. su mi u GAK Narodni Front radili celioskopiju. Prošlo je ok, skinuli su mi ciste sa oba jajnika, cistu između materice i debelog creva, miome na materici, jajnici su mi vraćeni na mesto, jer su od težine cisti spali u Daglasov prostor . Sve je ocišceno i prohodno i sada primam terapiju- injekcije Diferelina ( Zoladex), tri , po jednu na 28 dana, pa mi je receno da je nakon te terapije idealno vreme za trudnoću. Ono sto mene zanima između ostalog, je da li neko od vas ima iskustva sa Diferelinom, dolazi li do promena u organizmu, ne mislim samo na izostanak menstruacije, već i na propratne efekte-gojaznost, malje, akne ,raspoloženje i sl., postoji li mogućnost da se to spreči, i sta se dešava kasnije, ukoliko ne dođe do trudnoće u tom "idealnom periodu"?
Veliki pozdrav za sve!
Odgovori