DIANE 35

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
cikaivan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 12, 2006 3:00 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

DIANE 35

Post od cikaivan »

Nasa Dr.OBGYN mi je preporucila koriscenje Diane 35,pa bih zamolila sve one koje su ga pile da mi kazu nesto vise o njemu.Zapravo,zanima me ima li nezeljenih efekata,kako se pije i tako to...I jos jedno pitanje-zna li neko efikasan preparat za izbeljivanje dlacica?Koristila sam FADE OUT i nisam nesto odusevljena njegovim ucinkom!Unapred hvala svima!
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm

Re: DIANE 35

Post od chokoladica »

cikaivan napisao:Nasa Dr.OBGYN mi je preporucila koriscenje Diane 35,pa bih zamolila sve one koje su ga pile da mi kazu nesto vise o njemu.Zapravo,zanima me ima li nezeljenih efekata,kako se pije i tako to...I jos jedno pitanje-zna li neko efikasan preparat za izbeljivanje dlacica?Koristila sam FADE OUT i nisam nesto odusevljena njegovim ucinkom!Unapred hvala svima!

ja sam isto dobila od svog doktora diane 35,nisam jos pocela da pijem.
u uputstvu ti pise kako se piju pilule,prvi dan menstruacije pocinjes piti,pijes 21 dan koliko ima pilula i onda sedam dana pauze,tada bi trebala da dobijes.
o kontraindikacijama ne moze niko tacno da ti napise,jer sve zavisi od osobe do osobe i organizma,kada pocnes piti znaces da li ti pilula odgovara ili da uzmes neku drugu pilulu sa manje hormona,sto svakako trebas da se konsultujes sa dr. obgyn ili svojim doktorom.
pozdrav
Odgovori