Diane 35

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
saryca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2012 9:23 am

Diane 35

Post od saryca »

Zbog problema saborejom, dlakavoscu i aknama(manje izrazenim), dermatolog me uputio ginekologu, koji mi je na osnovu prethodnog propisao Diane 35, bez prethodne analize krvi, inace imam redovan menstrualni ciklus. Po malo sam skepticna jer ne znam kako te pilule mogu uticati na moje zdravlje, nisam jos pocela da ih pijem.
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: Diane 35

Post od Zli doktor »

saryca napisao:Zbog problema saborejom, dlakavoscu i aknama(manje izrazenim), dermatolog me uputio ginekologu, koji mi je na osnovu prethodnog propisao Diane 35, bez prethodne analize krvi, inace imam redovan menstrualni ciklus. Po malo sam skepticna jer ne znam kako te pilule mogu uticati na moje zdravlje, nisam jos pocela da ih pijem.
Postoje i drugi načini za rešavanje problema koje ste naveli. Ako vam nije potrebna kontracepcija moj savet vam je da ne koristite oralne kontraceptive.
POzzzz :)
P.S. Možda da se ipak obratite endokrinologu? :wink:
Odgovori