diane 35???
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 10, 2008 9:45 pm
diane 35???
Lijep pozdrav!!Novi sam clan imam pitanje!Na preporuku svog ginekologa prvenstveno zbog akni pijem Diane 35 vec 4 mjeseca.Zelim prestati,ali me strah od pomisli sta ako se akne vrate???Da li je neko imao slican slucaj?Ginekolog kaze da se to nece desiti i da nisam sklona bebljanu ako ih pijem mada ja mislim drugacije.Citala sam upustvo i nisam nasla ta 2 odgovora koja me zanimaju.Help!!!!
Ja sam pila Diane 35 i akne su mi se povukle, kao sam prestala da ih pijem polako su mi se vracale. Ja sam ih prestala piti jer sam pocela da razmisljam o detetu. Ako je tvoj razlog debljane,mislim da nemas razloga z abrigu ja se barem nisam ugojila. U svakomslucaju to su moja iskustva i mislim da treba u svakom slucaju da se posavetujes sa lekarom.
-
- Novi član
Hvala za odgovor.Kao sto sam rekla moj dokic kaze da ne debljaju ali mene je strah sta ako akne budu gore nego prije?Da li se stanje sa aknama popravilo,kao i menstruacije.?Mozda i ne bi toliko brinula ali na forumima sam procitala sam sve i svasta o Diane 35.Udata sam i ne razmisljam jos uvijek o djetetu samo o posljedicama tih tableta. 

-
- Novi član
Nema tu nista lose samo sam mislila da je bolje probati prirodno .Iprije Diane sam imala problema sa menstrucijama mislim nisu bile redovne kasnile su cak po 15 dana.Kad odem na pregled sve je ok nema upala trudnoce niti bilo cega negativnog.Ali sam mislila necu cijeli zivot piti Diane pa me zanimalo kako izgleda kad prestanem.Kako god ja sam odlucila da pijem jos ovaj mjesec,i onda definitivno prestajem,iako moj ginekolog kaze da ce se akne i sve ostalo vratiti.Ali valjda ce sve biti ok!!!! 

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 19, 2008 12:23 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 12:46 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 11:19 am
Jeco moja drugarica je koristila Diane 35 i imala je slican problem,ali je njoj objasnjeno da to moze da bude perio adaptacije na pilulu(koji traje najmanje 3 meseca),dok joj se organizam ne navikne.I nakon sest meseci tako je i bilo.Evo sad vec devet meseci koristi iste i nema problema.jelena_vms napisao:Imam redovan ciklus na 30-ti dan i traje oko 5-6 dana. Otkad pijem dianu 35 imam produženo krvarenje i do 15 dana. Pretpostavljam da mi možda ne odgovaraju. Da li je bilo sličnih situacija?

Nema tako velikog problema da se od njega ne moze pobeci! Snoopy
http://www.21dan.com/forum/forum.jsp
http://www.21dan.com/forum/forum.jsp
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 12:46 am
ja sam koristila diane 2 godine. nakon 7 meseci, po prestanku uzimanja terapije, akne su se vratile, u 80% slabijem obliku nego ranije. sad sam ponovo na njima, i osecam se odlicno, a lice mi je vec za mesec dana cisto.
ko ima probleme sa aknama i pojacanom maljavoscu, pravac ginekolog i vidite jel mozete da uzimate diane.
ko ima probleme sa aknama i pojacanom maljavoscu, pravac ginekolog i vidite jel mozete da uzimate diane.