Devojke,Doktori pomagajte...

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Mika-80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 14, 2006 11:03 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Devojke,Doktori pomagajte...

Post od Mika-80 »

Imam unutrasnji vaginalni svrab(ne tako cesto,mozda me zasvrbi 2-3 puta na dan)sekret u suvom stanju.Sticajem okolnosti sprecena zista sprecena da odem ginekologu pa vas molim da mi odgovorite kako mogu to da izlecim...Neko kaze da je gljivicno oboljenje candida a. i da se jako tesko leci cak dolazi do steriliteta ako je ne izlecis na vreme...Da li je to istina?
Ja sam pocela sa terapijom vaginaleta GINO-DAKTANOL jer se moji siptomi podudaraju sa simptomima u uputstvu...
Kako se leci,koliko?Recite mi sta god da je u pitanju sve sto znate...
Hvala najlepse
Mikaa
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm

Post od Cat »

Neke od tema o kandidi...

http://doktor.rs/forum/viewtopic.php ... 478274c6d6

http://doktor.rs/forum/viewtopic.php ... 657fa5d4cb

Skrecem paznju da je postavljanje dijagnoze a narocito lecenje bez brisa i bez konsultacije neozbiljno. Kandida se smatra relativno banalnom infekcijom i cesto se javlja ali to ne znaci da svaki put kad nas nesto zasvrbi treba unutra napamet trpati lekove, nisu to bombone.
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm

Post od Cat »

Procitala sam ponovo poruku i ucinila mi se malo arogantnom :) pa da dodam da mi to nije bila namera, vec samo da ukazem da bi ipak trebalo tacno utvrditi sta lecis pre nego sto pocnes to da lecis. Pozdrav
Masha23
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 11, 2005 10:32 am

Post od Masha23 »

Draga Mika,

Mislim da je Cat u pravu. Ne bi trebala na svoju ruku da uzimas th, pogotovo sto ne znas o cemu se radi i tako mozes pogresnom terapijom da pogorsas postojece stanje.
Najbolje i najsigurnije je ipak da ti nadjes vremena za posetu ginekologu, koji ce postaviti pravu dijagnozu.
Cak ni dr sa ovog foruma ti ne mogu pomoci ovako "na pamet".
Pozdrav,

Masha
Mika-80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 14, 2006 11:03 am
Kontakt:

Post od Mika-80 »

Pozdrav svima i hvala na sugestiji...bila sam ginekologu i imam gljivicno oboljene (candida)...nisam pogorsala stanje...meni izgleda i ne treba ginekolog,on mi je prepisao bas te vaginalete koje koristim i nasmejao se kada sam mu rekla....U svakom slucaju devojke najlepse hvala...ljubim vas...ciao :wink:
Mikaa
Odgovori