Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Pozdrav svima,
imam 23 godine i planiram da pocnem sa uzimanjem logest pilula koje mi je prepisao ginekolog pa me interesuje da li je neka od vas koja je koristila kontraceptivne pilule, kasnije nakon prestanka uzimanja pilula imala bilo kakvih problema u trudnoci zbog koriscenja istih.
Ne bih nikako volela da se nekada kajem zato sto sam ih uzimala.
Hvala unapred...
ja nemam licno iskustvo, ali znam zenu koja je pila godinama, a sad ima dvoje zdrave dece. stavise, kada zavrsis sa uzimanjem pilula, tvoj organizam je odmah spreman za začeće, i štaviše, povecane su sanse da zatrudnis odmah nakon prestanka.
te price o tome kako ces od pilula dobiti decu-mutante, ili ostati sterilna, su glupost kojima ljudi koji zive u nekom davno proslom vremenu plase devojke. ako si zdrava nema razloga da ne koristis pilulu, naravno uz nadzor doktora.
CAOS,Jelena!
Kao i tebi i meni je doktor dao pilule YASMIN da pijem da bi mi se sredili hormoni,jer sam imala blagi hormonski poremecaj!Pretpostavljam da ih ti pijes zbog nazeljene trudnoce!?Nisam uspela da ispijem celu terapiju,prestala sam i odmah ostala u drugom stanju,neplanirano,i evo guram 22 nedelju!Imam isto kao i ti 23godine,sa bebicom je sve u redu,cak stavise po doktorovim recima one su poboljsale rad celog organizma,hormona...
Nemas razloga za brigu,nece biti problema ubuduce...
Sve najbolje!!!!