Debljina bebine vratne brazde
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Debljina bebine vratne brazde
Jutros sam isla na ultra zvuk (12 nedelja trudnoce) da mi izmere debljinu bebine vratne brazde jer imam 39 godina i do trudnoce je doslo vantelesnom oplodnjom. Nazalost debljina je 5 mm i ja sam totalno izgubljena. Da li je neka od vas imala ovakav slucaj, neko iskustvo, bilo sta.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm
Re: Debljina bebine vratne brazde
draga kao sto i sama znas to nije dobar nalaz,sta kaze ginekolog?Nadam se da ce ti se neko javiti sa slicnim iskustvom
Prvo da se smirim, onda da uradim neke testove krvi a ako i oni pokazu negativne rezultate onda moram i na amniocentezu. Deset godina sam cekala da ostanem u drugom stanju, sta sve nisam/nismo radili i sad kada smo najzad uspeli ovo...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm
verovatno da radis dable i triple test pa onda amnio,drzi se draga misli pozitivno ,mada znam da je jako tesko u ovom momentu,javi sta se desava
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Svi mislimo pozitivno ali ovde je neophodno uraditi amniocentezu, a ako je ona uredna onda i ekspertni UZ pregled od 21 do 24 nedelje gestacije.*kristal * napisao:verovatno da radis dable i triple test pa onda amnio,drzi se draga misli pozitivno ,mada znam da je jako tesko u ovom momentu,javi sta se desava
Amnio mogu da radim tek od 15 nedelje (ja sam 14). Uradila sam praenu test i sada cekam rezultat (ili danas ili sutra) a onda cemo na razgovor u bolnicu pa na amnio ako bude trebalo. Tesko da covek ostane pozitivan u ovakvoj situaciji, mozda neko i moze ali ja ne.