datum začeća

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
ciklorimer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 16, 2007 9:59 am

datum začeća

Post od ciklorimer »

Prvi dan poslednje menstruacije je 4-ti avgust, ciklusi na 30 dana, test za trudnoću je bio negativan 1.09 i 2.09, 3.09 linija trudnoće je bila jedva vidljiva, skoro nevidljiva, 4.09 linija je bila svetlo roze a 5.09 je bila tamno crvena (baby rapid testovi). Da li je moguće da je ovulacija bila kasnije, odnosno da li mogu znati tačan (ili približan) datum začeća s obzirom da znam kog dana tačno je test prvi put bio pozitivan.
Pozz
ciklorimer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 16, 2007 9:59 am

Post od ciklorimer »

e da, ovo mi je bitno zbog prehlade koja se desila negde polovinom avgusta, sve se nadam da smo je možda zaobišli.
Mrvica-
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 24, 2008 3:13 am

Post od Mrvica- »

eh kad bi se to moglo tacno znati... to je pitanje koje sve nas interesuje kad smo trudne... ali prema tvome postu... ako ti je cyclus 30 dana a period bio 4-og onda si ovulirala na 19 ( sto opet nije 100 % sigurno) zato sto uprkos redovnom cyclusu ovulacija moze biti pre ili posle 19-og u tvom slucaju.Imajuci u vidu da si skoro 6 meseci trudna nadam se da si bila kod lekara... a on je najbolja licnost da ti pokusa to objasniti.sve najbolje!!!!
vedo
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 2:52 pm

Post od vedo »

Ja sam imala period 05.03, a u drugom stanju ostala 16.03 ili 18.03, znam jer smo bili razdvojeni i samo tad smo imali odnose, naime plodni dani se javljaju 3-4 po prestanku menstruacije, naravno zavisi od duzine trajana, u mom slucaju je to 7 dana, tako da se i kad se radi folikulometriaj, ultrazvucni pregled kako bi se videlo da li jajnici obrazuju folikule radi se tad 11, 12 dana od prvog dana menstruacije. Tako da puno srece!
Odgovori