cyclo-progynova?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

BiljanaFrance
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 19, 2008 9:14 pm

Post od BiljanaFrance »

Samo caj od hajducke trave svako jutro cim otvorim oci. Od srca preporucujem jer je meni spasio jajnike iz skoro bezizlazne situacije!
fifi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 10:58 pm

Post od fifi »

Hvala!
Pocecu da ga pijem,jer osim neredovnog ciklusa pojavili su se problemi sa desnim jajnikom.
Non stop neka upala ,uvecanje,neznam ni ja sta vise.
Samo *zderem* antibiotike a poboljsanja nigde. :cry:

Pozdrav!
kikica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 01, 2007 4:45 pm

Post od kikica »

Pozdrav svima!
Moj problem je visoki FSH (max 15.1)
Imam malu nedoumicu.
Endokrinolog mi je preporucio cikloproginovu 3 meseca kao pripremu za VTO. Napomenuo je da moze doci do ovulacije u toku uzimanja cikloproginove pa cak mozda i do trudnoce. (jako jako retko)
Istovremeno mi je objasnio da iako se moze desiti ta ovulacija, jajne celije su za vreme terapije sacuvane tj."konzervirane". Cikloproginovu inace naziva vrstom kontraceptiva, a ovde vidim da nije tako.
Ginekolog kod kod inace idem obicno kao pripremu za VTO daje stediril.

Da li mi mozete objasniti razliku izmedju ove dve terapije?
NADA je kao ptica koja oseća svetlost i peva dok je zora još uvek mračna. Rabindranat Tagora
nikica12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 22, 2014 9:29 pm

Re: cyclo-progynova?

Post od nikica12 »

pozdrav!!!
ja imam policistične jajnika i primam terapija cyclo progynova medzutim od menstruacije ni m a trebalo je da dobijem na 28 den odnosno kad popijem sve tablete :x radila sam test za trudnoče bio negativan neznam šta da mislim. molim vas za savet :cry: ako ima nekim takvom iskustvo da mi piše ja sam udata več 5 godina i još nemamo djece
poz svima
nikica12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 22, 2014 9:29 pm

Re: cyclo-progynova?

Post od nikica12 »

Zašto niko ne mi odgovara? :-?
Odgovori