Imam 23 godine i napipala sam neki cvoric na grlicu materice!!Ne mogu da tacno utvrdim velicinu,ali otprilike oko 3mm precnika,tvrd(kao okolno tkivo) i nimalo bolan na dodir.Otkako sam to otkrila(pre 3 dana),ucestalo me boli donji deo stomaka,ne znam da li na psihickoj osnovi zato sto sam se uplasila ili zbog neceg drugog.Sledece nedelje idem kod ginekologa,ali sam se strasno uplasila,pa bih vas molila ako biste mogli da mi odgovorite,sta to moze biti i da li moze biti nesto opasno?!!!
Puno hvala!!!
cvoric na grlicu materice
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Apr 07, 2007 3:51 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 03, 2006 4:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nisam lekar i zaista ti ne mogu reci sta je kod tebe u pitanju, ali sam htela malo da te utesim, posto se i meni pre godinu-dve desilo isto, pa sam se strasno uplasila. Postavila sam i ja pitanje na ovom forumu, ali mi dr nije mogla nista reci tako "na nevidjeno". Sve u svemu, radila sam papa-test, cervikalni bris , test na herpes i kolposkopiju i sve je bilo ok. Bukvalno doktorka nije znala da mi kaze sta je to, a posto ne raste (osim mozda malo u periodu kada imam pms,pa se posle menstruacije opet smanji),ne boli i ne smeta mi, prestala sam i da se opterecujem time. Samo idem na redovne kontrole, sto sam radila i pre tog "otkrica", i ne brinem. Eto, nadam se da i kod tebe nece biti nista strasno!
U svakom slucaju javi sta je dr rekao. Mislila sam da sam originalna sa tim svojim cvoricem i da to niko vise nema, kad ono... 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 03, 2006 4:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pa lepo, jednostavnije je nego sto mislis, verovatno bi i ti mogla, ako pokusas!
Salim se, naravno da nisam pipala svoj grlic sa namerom da ga ispitujem, nego sam slucajno na njega "natrcala" prilikom dubokog postavljanja Ab-filma, koji sam koristila kao kontracepciju. I onda sam primetila da mu povrsina nije savrseno glatka, nego ima taj mali cvoric i tako... ostatak price znate!