Cudno krvarenje

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Aerdna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 12, 2009 12:37 pm

Cudno krvarenje

Post od Aerdna »

Postovanje,

nadam se da cete mi malo pomoci i dati korisne savjete...pre 5 dana pojavio mi se beli iscedak,sirast,neprijatnog,vrlo jakog mirisa,koji je izazivao svrab na genitalijama...jedno jutro kada sam napela stomak,istekla je velika kolicina te siraste tecnosti...posle sam uzimala Uvin caj i malo se situacija smirila,nema vise tog iscjedka medjutim pre 2 dana kada sam s muzem imala odnos,na njegovim genitalijama je bilo krvi,a ja jos nisam dobila menstruaciju(prosli mesec sam dobila 19.09.),a on je misleci da sam dobila svrsio u mene,a evo vec dva dana nema menstruacije,samo poneka kap krvi...sada imam 2 pitanja:
1. u vezi tog sirastog iscjedka-sta bi moglo biti,
2.u vezi tog krvarenja-nekrvarenja...i da li mogu ostati u drugom stanju,s obzirom da nismo koristili zastitu???

I da,da sam u zemlji otisla bih svom ginekologu(da me ne biste kritikovali),no medjutim trenutno sam u inostranstvu,pa ne znam kod koga otici...zahvaljujem na korisnim informacijama ...

Pozdrav
Odgovori