cudna menstruacija ?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

cudna menstruacija ?

Post od andjelija81 »

pokusavam da zatrudim od avgusta meseca i do sada se trudnoca nije desila. uvek dobijem na 25,26 dana i menstruacija mi poslednju menstruaciju sam imala 7.11. i trajala je normalno. od simptoma trudnoce nista nemam, sem sto sam se ugojila malo, i nekako mi je stomak zaista porastao, ali muz kaze da nema sanse da sam trudna, da mi je to od slatkisa. :lol:
cak sam merila bazalnu temperaturu ujutru odmah po budjenju i uvek je 36.4,5, i nije rasla u danima za koje sam mislila da su plodni. da li to znaci da nemam ovulaciju?
u nedelju sam imala blago peckanje koje mi se cesto desava pred menstruaciju. skuvala sam zalfiju i sa njom se oprala spolja, a zatim stavila macmiror vaginaletu (ostala mi je jedna od ranije, znam mozda je glupo i nema efekta, ali rekoh ajde da je potrosim ionako treba da dobijem za par dana) .
sutradan je normalno vaginaleta curela. medjutim, kada sam oko podneva htela da promenim dnevni ulozak, vidim mali trag roze krvi. pomislim da sam dobila i stavim normalan ulozak (iako je bas rano, 23. dan) . do kraja dana skoro da nije bilo nista na ulosku. kada sam se uvece tusirala, videh na peskiru mali roze trag. stavim opet ulozak, i cele noci i citavog dana danas nema nista.
sta se desava?
da li sam tom vaginaletom nesto zeznula?
da li je moguce da cu tek da dobijem za 2,3 dana jer je ovo bilo rano (23 dana)?
postoji li mogucnost trudnoce?
da li je rano da radim test ili da sacekam jos neki dan?
planirala sam da sutra odem u privatnu laboratoriju i izvadim krv. sta mislite?
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Re: cudna menstruacija ?

Post od andjelija81 »

samo da napomenem da ujutru kad merim, nemam temperaturu. bude oko 36.5,6 . . ali zato preko dana imam. juce sam imala cak 37.4, a ne osecam se bolesno, nista mi nije. malopre sam izmerila i sada je 37.2.
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

ovaj forum je izgleda puk'o k'o bas!!!
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

Prvo to sa bazalnom temperaturom bas i nije merodavna metoda, bolje se obratite ginekologu da vam odredi da li imate ovulacije ili ne. Ovako niko ziv ne moze da zna da li ste trudni. Sacekajte da vidite da li ce biti menstruacije, pa polako. Pokusavate tri meseca, ima jos vremena, nemojte se opterecivati.
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

beta hcg mi je 143, znaci trudna sam 2,5 nedelje. :D
s' obzirom da je trudnoca jaaako mala, niko mi nista vise ne moze reci.
u utorak vadim ponovo krv da vidimo da li beta raste.
pod uslovom da do tada ne dobijem!!!
Odgovori