cudan problem
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 12:48 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
cudan problem
Imam jednu zaista cudnu deformaciju koju sam primetila pre nekoliko godina(sad imam 18).Moj mokracni kanal i klitoris se nalaze ispod ulaza u vaginu.Kako je to moguce?uopste mi se ne svidja.Da li sam ja jedini takav slucaj?Ima li mogucnosti za neku operaciju jer mi ovo predstavlja veliki problem u seksualnom zivotu.Hvala vam unapred,svaka informacija je dobrodosla.
yvuyvg
Ja sam imala slicnu urodjenu anomaliju, srastanje malih usana sa uretrom. Doktori su se cudili kako obavljam malu nuzdu. Nista me nije bolelo, nikakve tegobe nisam nikad u zivotu imala. Operisala sam se pre 4 godine, jedan dan posle operacije otisla kuci. Ako te zanimaju detalji samo pitaj.
Stanje se malo popravilo, mada je tkivo koje je 30 godina bilo spojeno opet je pocelo da tezi da se spoji. Nije se vratilo u prvobitnom stanju, uretra mi je i dalje "skrivena", ali nemam nikakvih problema.
Stanje se malo popravilo, mada je tkivo koje je 30 godina bilo spojeno opet je pocelo da tezi da se spoji. Nije se vratilo u prvobitnom stanju, uretra mi je i dalje "skrivena", ali nemam nikakvih problema.