Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Ja sam u 29 nedelji trudnoce. Pre nekoliko dana na desnoj dojki, 4cm od bradavice na gore mi se pojavio mali crveni "mladez" (ne znam kako drugacije da ga opisem) koji je poceo da raste. Za sada stoji na istoj velicini ali je pre neki dan pustio neku crvenu tecnost i sada je ispupcen. Povremeno me malo me svrbi oko njega i pocinje da mi smeta tj. da ga osecam jel se tare od odecu. Sta je to i da li opasno? Kako ce da nestane ili kako se uklanja? Ranije su mi se pojavljivali ti mali crveni "mladezi" uglavnom po butinama ali su isto tako i nestajali i nisu rasli. Molim vas za odgovor.
Pretpostavljam da se radi o tzv. teleangiektazijama koji su cesti u trudnoci i ne predstavljaju nista opasno.
To je nesto sto se u narodu kaze "prosiren kapilar"
Buni me ta crvena tecnost koju pominjete (jel je to krv-sukrvica?)
Imam jednu malu crvenu tackicu na butini ali to stoji tako i ne menja se. Kada ga pritisnem ne pobledi. Ja sam to slikala ali ne znam kako ovde da postavim sliku.