Crni sekret jedan dan????

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
enchantres_slx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 21, 2010 6:13 pm

Crni sekret jedan dan????

Post od enchantres_slx »

xi...zna li neko zbog ceka se pojavio crni sekret ili sta je to vec..trajao je samo jedan dan..a posle toga je sve nastavilo normalno??...Definitivno me ovo sve malo zabrinjava...jer imam malo problema i u sexualnim odnosima jer slabo vlazim...ali nemogu da raspoznam da li je problem u glavi ili dole...
xelp..plizzzz
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Re: Crni sekret jedan dan????

Post od Majmunche »

Svakako treba da odes ginekologu na kontrolu, ali sto se ticeg "crnog sekreta" najverovatnije je u pitanju samo stara krv, koja je tamno braon ili crne boje posto nema u njoj kiseonika. To je nekada nuspojava pilula za kontracepciju (zove se "breakthrough bleeding" na engleskom, ne znam kako se kaze kod nas) a i pilule mogu biti razlog tome zasto si suvlja za vreme odnosa (pod uslovom da se osecaj uzbudjeno, dakle da nije problem u tome sto nisi spremna ili uzbudjena vec samo fizicki). Takodje, ovaj braonkasti sekret moze da bude tokom ovulacije, kad pukne folikul, ako je bilo bas u sredini ciklusa oko ovulacije, onda je verovatno to. Svejedno idi lekaru da proveris (a i radi redovne kontrole).
enchantres_slx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 21, 2010 6:13 pm

Post od enchantres_slx »

axa..sad mi je lakse... :) xvala..oticicu kod ginekologa...
inace ne koristim pilule...niti bilo koje kontraceptivno sredstvo...
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

Post od dolce-vita »

Ja sam tu braonkastu krv imala za vreme trudnoce u prvim mesecima.Eto da iskoristim majmunce i pitam iz kog razloga se javila u trudnoci.Znam samo da sma dobila ginipral nakon toga, i pila ga do ulaska u 9.mesec.Mada, nikada nisam dobila adekvatan odgovor na to moje braon krvarenje, bilo je oskudno.Izvinjavam se na off topic.

Hvala
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Slika
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Zene cesto imaju braonkasti sekret u prvim mesecima trudnoce, jos se telo privikava, plod se "gnjezdi" a i dalje traju blage hormonske oscilacije (tako neke zene kazu da su imale menstruaciju prvih par meseci, a to je u stvari bilo blago krvarenje zbog hormonskih promena). Naravno, kljucno je da nije sveza krv (znaci da je braon a ne crveno) i da ne ide puno.
Titi:)
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 28, 2010 7:45 pm

Post od Titi:) »

Potrebna mi je pomoc!
Poslednji put sam imala menstruaciju 1.juna i josh uvek ne dobijam...
Menstruacija mi se obicno pomera za nedelju dana i josh 3-4 dana(imala sam problem sa cistom na dojci,koja mi je po mom mishljenju poremetila ciklus)
Dana 19.7 kada sam ustala primetila sam na veshu da ima malo krvi,medjutim to je bilo to,naredna 2 dana imala sam neshto braon,kada sam rekla majci-rekla mi je da cu do sutradan da dobijem....i nishta...
Odnose pre toga nisam imala jedno 3 meseca,ali sam ga imala 24.7..neverujem da sam zakacila jer je ushao u mene sam 2puta....

Unapred hvala!
Odgovori