Cista,, ulaz u vaginu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
ADNA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 21, 2011 10:38 am

Cista,, ulaz u vaginu

Post od ADNA »

LP

Da li je neko imao iskustva sa ponovnim javljanjem vodenih cisti na vagini,
ja sam imala cistu otkako znam za sebe i prvi put mi je pukla pri porodu, zatim ponovo narasla i pukla u februaru ove godine.Bila sam na pregledui doktor kaze da se upalila, bilo je gnoja u njoj od infekcija(sklona sam upalama i infekcijama)oblagala sam je nekom tecnoscu i pila antibiotike.Za 7 dana nije bilo ni traga.Medjutim, evo nakon 7 mjeseci ponovo je imam i to je bas u fazi kada mislim da treba puci, vidi se spolja i ponekad malo i izadje napolje,,Iako sam bila kod dva ginekologa ranije niko me nije dalje upucivao na neki pregled nego ni ne smatraju da je to nesto ozbiljno.
Kazu kad sazrije puknut ce.
Sutra sam naucena na pregled,boli me bas podnu stomaka i ledja, bojm se sta ce mi reci ali dosadasnji nalazi UZV i papa testa su uvjek OK.
Da li je neko imao slicnih iskustava,,,,,,
ADNA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 21, 2011 10:38 am

Re: Cista,, ulaz u vaginu

Post od ADNA »

Danas sam bila kod ginekologa i kaze da je u pitanju Skeneova cista, propisao pencilin i vaginalne tablete.Da li je neko imao iskustva sa ovom vrstom ciste,,Hvala
Odgovori