cista na jajniku i more

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
sladjjana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 17, 2008 10:01 pm

cista na jajniku i more

Post od sladjjana »

Konstatovana mi je cista na jajniku 41mm i kao terapija mi je prepisan lek Primolut-Nor-5. E sad problem je sto bi nakon 10-ak dana od pocetka terapije trebala da dobijem menstruaciju a tada cu biti na moru a zaboravila sam da pitam ginekologa jel problem da se kupam kad dobijem, jel ima neke veze hladna voda i pucanje ciste?
Korisnikov avatar
razocarana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od razocarana »

Cao Sladjjana!!!
u januaru sam i ja pila Primolut-Nor-5 ali sam tek nakon uzimanja zadnje za 9 dana dobila menstruaciju a doktor je rekao do 10 dana nakon zadnje tablete!!!ako i kod tebe bude tako znaci da ces se moci kupati bezbedno.sa srecom
kada se desi nešto loše ko zna zašto je to dobro!!!
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 22, 2007 10:41 am

Post od ivamatic »

Pazi samo ako se budes kupala,nekada se desi da sledeci ciklus bude ili obiman ili da bude poremecen ili dobijes malo vece bolove...Nemoj to da te uplasi...

Srdacan pozdrav!
"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
Korisnikov avatar
razocarana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od razocarana »

mislim da nemoras da se plasis ciklusa nakon mora to sve zavisi od osobe do osobe ne mora da znaci da ces imati bolove ili obilniji ciklus,meni naprimer nije bilo nista a kupala sam se za vreme menstruacije na moru sledeci ciklus je dosao na vreme i bez nekih posebnih bolova.
kada se desi nešto loše ko zna zašto je to dobro!!!
Odgovori