Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Evo mene sa novim problemom... Ovako, dobila sam juche ali neshto nije u redu, odnosno krv je nekako retka i mnogo manje ima a grudi su mi i dalje malo vece nego shto treba. Dobila sam tachno na vreme, posle 29 dana (prethodna je bila 2 maja). U medjuvremenu od zadnje menstruacije sam 3 puta spavala sa dechkom, koristili smo zashtitu... E sad tokom petinga (pre stavljanja kondoma) je eventualno bilo kontakata sa presemenom technosti (ali njie doshlo do penetracije bez kondoma)...
Inache otkrila sam da imam policistichne jajnike (zbog istog sam zaglavila u bolnici pre 4 meseca) a pre toga sam bash imala problema sa menstruacijom....Sad se pitam da nije mozda opet zbog toga ili je neshto drugo u pitanju.... help!
O,da!Policisticni jajnici i te kako mogu da prave probleme sa menstruacijom.
Za dan,dva verovatno ces dobiti pravo menstrualno krvarenje.
Sve najbolje!
Hvala na odgovoru! Mene ovo vec stvarno nervira, sve je slabije kao da vishe i nece biti i krv je nekako chudne boje....Mada mislim da mi se neshto slichno deshavalo i ranije.
Zanima me da li ima bilo kakve tehnichke potrebe da radim test?
Kad vretim film u nazad sve je bilo regularno shto se toga tiche i mislim da nema potrebe al opet.... To mi je nekako glavni problem sad. Inache trebalo bi da idem na pregled za mesec dana mada, kako stvari stoje, oticu ranije.
Sad josh jedna stvar da li bi ja nekako ovo mogla da regulishem pilulama, odnosno da li bi smela da ih pijem s obzirom na stanje sa jajnicima? (chisto pitam zanima me, znam da treba da se konsultujem sa ginekologom)
Ja ti nemogu iz licnog iskustva pricati o cistama ali moja prijateljica ima taj problem.Sa menstruacijom uvijek frka,danima joj ide smedji iscjedak do deset dana i onda pocne menstrualno krvarenje.Neznam ima li koristi raditi test dok ti krvarenje ne stane.
Sto se tice pilula po forumima sam citala da su anti-bebi pilule jako dobre sto se tice cisti i regulacije menstruacije.
Ipak ti poseti ginekologa kad ti stane i uradi ultra zvuk.
Za pilule isto pitaj dr. neka ti propise neke.
Pogledaj ovdje<www.ana.co.yu.Tu ima dosta cura sa problemom slicnim tvome.