Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
pisem al neznam dl sam na pravoj adresi imam problem koji mi iz dana u dan sve vise cini neresiv.... imam 37god. 2 dece ..trudnoce protekle u redu... pre godinu i po odradim papa test III a ASC-H ..predloze mi biopsiju... nalaz glasi CIN 2 Na plocastom slojevitom epitelu nalaze promene tipa srednje teske displazije.... nakon mesec dana radjen mi je.. LOOP ekscizija ZT .. dobijeni PH nalaz glasi CIN 3 Cervicitis chronica in exacerbationem acuta.. i predlog za konizaciju koja mi je zakazana za dva meseca.. dal je zbilja potrabna konizacija posle silne muke koju sam prosla???
Zbilja sam mislila i duboko se nadala da cu proci bez operacije ali sta je tu je ....
Izdrzacu i ti par dana u bolnice mada ce mi jako nedostajati deca nisam se od nji odvajala u svakom slucaju Hvala na utesi pa se cujemo cim izadjem iz bolnice