cin 3

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
banjalucanka12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 04, 2013 7:21 pm

cin 3

Post od banjalucanka12 »

pisem al neznam dl sam na pravoj adresi :cry: imam problem koji mi iz dana u dan sve vise cini neresiv.... imam 37god. 2 dece ..trudnoce protekle u redu... pre godinu i po odradim papa test III a ASC-H ..predloze mi biopsiju... :x nalaz glasi CIN 2 Na plocastom slojevitom epitelu nalaze promene tipa srednje teske displazije.... nakon mesec dana radjen mi je.. LOOP ekscizija ZT .. dobijeni PH nalaz glasi CIN 3 Cervicitis chronica in exacerbationem acuta.. i predlog za konizaciju koja mi je zakazana za dva meseca.. dal je zbilja potrabna konizacija posle silne muke koju sam prosla??? :roll: :cry:
mukica3
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 21, 2012 4:38 pm

Re: cin 3

Post od mukica3 »

Normalno je da odes na konizaciju.
Budi srecna jer si uhvatila poslednji voz jer CIN III nece biti bolji vremenom nego vodi ka kanceru.

Konizacija nije strasna operacije a nije ni bezazlena.
Ovde ces naci nas hiljade Koje smo uradile I po dve konizacije.

Bice to sve ok . Samo pozitivno osmeh na lice jer je CIN III a ne nesto gore.

Pozdrav I javi kad zavrsis.
banjalucanka12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 04, 2013 7:21 pm

Re: cin 3

Post od banjalucanka12 »

H V A L A

Zbilja sam mislila i duboko se nadala da cu proci bez operacije ali sta je tu je ....
Izdrzacu i ti par dana u bolnice mada ce mi jako nedostajati deca :cry: nisam se od nji odvajala :roll: u svakom slucaju Hvala na utesi pa se cujemo cim izadjem iz bolnice :)

V E L I K I P O Z D R A V
Odgovori