Cemu da se nadam ???

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
SuzanaNS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 02, 2007 1:40 am

Cemu da se nadam ???

Post od SuzanaNS »

Cao svima...
Danas sam u 12. nedelji trudnoce,i interesuje me da mi neko strucan kaze,cemu da se nadam na ekspertnom UZ???
Od pocetka trudnoce imam Dg. preteci pobacaj,i simptome kao sto su oskudna krvarenja braonkaste boje,koja su prestala u 8 nedelji.U devetoj nedelji sam bila na kontroli i receno mi je da se ne brinem i da je sa plodom sve u redu,normalna srcana akcija,i mere odgovaraju devetoj nedelji...Sada nemam nikakve smetnje, stomak "raste"-yek tek,ja jedina primetim,posto ne mogu da zakopcam pantalone :lol: ,ali eto,interesuje me da li ce sve proci ok...Ovo moje pitanje je izgleda vise zelja za "utehom" :) :) ,jer su mi pre te devete nedelje stalno govorili:"Sacekacemo sledeci UZ",pa sam stalno mislila:"Jao,da li ce sve biti ok na tom sledecem UZ".Terapiju redovno sprovodim,kazem nemam nikakvih smetnji,mirujem koliko mogu,apetit mi je ekstra pojacan :o itd...
U koliko procenata se na ekspertnom UZ otkrivaju nezeljeni rezultati i ono sto buduca majka ne zeli da se desi?
Hvala unapred!!!
Sada kada citam sta sam sve ispisala,vidim da u stvari i nemam neki problem,ali eto,verovatno sam "odlepila" od hormona i da-pomalo strahujem za moju bebu...
ljubicat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 29, 2007 1:26 pm

Post od ljubicat »

Draga suzana nista nebrini jer ti ustvari nemas nikakav problem . Uzivaj u trudnoci i opustise. Ako ti je uteha sve trudnice dozivljavaju isti problem zive od ultra zvuka do lutra zvuka to je normalno jer nista nije vaznije u tom periodu od tog malog stvorenja u stomaku . Malo si vise preopterscena . Ma nebrini sigurno je sve uredu lekari bi vec odreagovali da ima potrebe zato S R E C N O D R A G A M A M A I JAVI KADA TO MALO STVORENJE DODE
SuzanaNS
Novi član
Novi član

Post od SuzanaNS »

Hvala ti Ljubicat,javljam se sutra posle ekspertnog:)
Hvala i na lepim recima...
opustila sam se malo i prepustam sve vremenu koje dolazi...
Cmokic
ljubicat
Novi član
Novi član

Post od ljubicat »

PA NARAVNO OPUSTI SE I UZIVAJ JAVI JE OBAVEZNO PUNO SRECE TEBI I NARAVNO BEBIRONU
SuzanaNS
Novi član
Novi član

Post od SuzanaNS »

Evo javljam se...Sve je ok :D :D ,i Dr je jako zadovoljan...Konacno sam opustena:)
Pozdrav ljubicat i cmokic vejiji od nas dve :) :)
ljubicat
Novi član
Novi član

Post od ljubicat »

S U P E R DA LI SAM DOBRO RAZUMELA U PITANJU JE CURICA
SuzanaNS
Novi član
Novi član

Post od SuzanaNS »

P.S. kazu da je jos rano ali misle da jeste curica... :D :D :D
ljubicat
Novi član
Novi član

Post od ljubicat »

sjajno zelim vam od srca sve najlepse pozdrav
SuzanaNS
Novi član
Novi član

Post od SuzanaNS »

Jos jednom...hvala ti :) :)
sofia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Avg 07, 2005 2:29 am

Post od sofia »

Potpuno te razumem! :D
Ja sam tako, poluziva, cekala taj ultrazvuk, ubedjena da ce videti ko-zna-sta, pa je sve bilo dobro. Posle sam isla na sledeci u 16. nedelji, takodje preprepreplasena da nesto nece biti u redu, pa je sve ponovo bilo dobro.
Sad imam zakazan 4D u 19. nedelji i opet osecam strepnju...

Nadam se da ce moj decak i ovog puta biti dobro :D

Pozdrav tebi i tvom leptiricu!
Odgovori