Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
vec mi je 9 nedelja trudnoce, ali otkucaji srca moje bebe se jos uvijek ne vide , juce sam radila i pregled vaginalnom sondom i dalje nista... moja doktorka kaze da mozemo da damo sansu da se pojave jos nedelju dana ukoliko je slucaj zakasnjele trudnoce, ako ne vjerovatno cu imati spontani.. Ona kaze da se sada do 12 nedelje izbjegava kiretaza i da organizam to bolje odradi... naravno ako ja tako odlucim i ako imam snage da to prebrodim.. a ja .. ja sam samo jako uplasena...
da li je iko imao slicna iskustva i sta mislite o tome? hvala svima unaprijed
Meni je u avgustu bila slicna situacija. Ja sam sacekala da spontani krene sam. Posto sam bila 11-ta nedelja, radjena mi je kiretaza jer nije sve uspelo samo da izadje.
Ne znam sta da ti kazem. Jako teska i bolna odluka, i jako tesko i nesrecno iskustvo. Ako postoji ikakva sansa, ja bih verovatno sacekala.
Vrlo je bolna, Meni su je radili bez anestezije, i mogu ti reci da je to jedno od najgorih iskustava u mom zivotu. Jos se nisam oporavila od toga, a kretena koji mi je to uradio sam htela da tuzim.
Drage moje,samo da javim da sam bila kod druge doktorke koja mi je inace vodila prethodnu trudnocu i zakazana mi je kiretaza za sjutra ujutro, opsta anesetezija... nadam se da ce sve proci kako treba... javicu se... hvala vam svima jos jednom... covjek se lijepo osjeca( koliko god da mu je tesko) kad shvati da nije sam.. Pozdrav
Sve je zavrseno, danas se ,fizicki, osjecam mnogo bolje... Zaista bolno iskustvo, ali ne zelim da se predam! Zivot ide dalje.. sad kad razmislim ako je moralo da se desi bolje sto se desilo na pocetku.. a mozda se samo tjesim...
U svakom slucaju preporucujem svima opstu anesteziju.. bolje da ne cujes i ne vidis nista..