carski rez-problem
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
carski rez-problem
Pre dvadesetak dana sam se porodila carskim rezom i rodila zdravog decaka. Postoperativni period tece uglavnom bez problema, sem jednog za koji ne znam da li je ili nije problem uopste. Stvar je u tome da sam u potpunosti izgubila nagon za mokrenjem.Desava mi se da osetim da rana pocinje da me zateze i boli, i tek onda ukapiram da je to zbog toga sto mi je besika prepuna, sto i vidim kada odem do toaleta. Kada se ispraznim sve bude u redu. Ne pijem puno tecnosti, ali bez obzira, uopste nemam u toku celog dana nikakvu potrebu za malom nuzdom a kad odem do WC-a besika je prepuna. To me veoma brine, i ne znam da li je to normalno stanje posle carskog ili ne. Ili su meni, ne daj Boze, nesto uprskali tamo dole? Uskoro cu i na kontrolu u bolnicu, ali ne mogu da sacekam do tada na odgovore. Hvala, ako ste u mogucnosti da razresite moju dilemu.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 3:47 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
odgovor
ja sam imala tri carska reza i nisa, imala takvih problema,morala bi da to kazes lekaru koji te je operisao kad budes skidala konce ili ga posetila.Verovatno se radi o bezazlenoj stvari dok te ne pece ne krvari i ostalo.Puno srece i ljubi bebca!!!