carski rez-problem

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
marri
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 05, 2007 10:42 pm

carski rez-problem

Post od marri »

Pre dvadesetak dana sam se porodila carskim rezom i rodila zdravog decaka. Postoperativni period tece uglavnom bez problema, sem jednog za koji ne znam da li je ili nije problem uopste. Stvar je u tome da sam u potpunosti izgubila nagon za mokrenjem.Desava mi se da osetim da rana pocinje da me zateze i boli, i tek onda ukapiram da je to zbog toga sto mi je besika prepuna, sto i vidim kada odem do toaleta. Kada se ispraznim sve bude u redu. Ne pijem puno tecnosti, ali bez obzira, uopste nemam u toku celog dana nikakvu potrebu za malom nuzdom a kad odem do WC-a besika je prepuna. To me veoma brine, i ne znam da li je to normalno stanje posle carskog ili ne. Ili su meni, ne daj Boze, nesto uprskali tamo dole? Uskoro cu i na kontrolu u bolnicu, ali ne mogu da sacekam do tada na odgovore. Hvala, ako ste u mogucnosti da razresite moju dilemu.
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Uf... ja nisam imala takvih problema posle carskog reza ni niko koga poznajem.
mammamaja
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Maj 16, 2007 1:31 pm

Post od mammamaja »

Marri, imala sam problem sa mokrenjem par dana nakon sto su mi izvadili kateter.Nakon toga se smirilo.Bolje proveri kod dr.Pozdrav.
sbuzic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 3:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

odgovor

Post od sbuzic »

ja sam imala tri carska reza i nisa, imala takvih problema,morala bi da to kazes lekaru koji te je operisao kad budes skidala konce ili ga posetila.Verovatno se radi o bezazlenoj stvari dok te ne pece ne krvari i ostalo.Puno srece i ljubi bebca!!!
marri
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 05, 2007 10:42 pm

Post od marri »

Hvala svima koji su se javili. Sada sam jos u vecoj panici. Volela bih kada bi se neko od lekara na forumu javio i rekao nesto o mom problemu. Da napomenem da ne osecam ikakve simptome upale besike ili sl. ( znam dobro kako to izgleda). Problem je u nagonu za mokrenjem.
Odgovori