Canida+Enterococce+E.colli+Ureaplasma
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Mar 05, 2011 10:55 pm
Canida+Enterococce+E.colli+Ureaplasma
Pre godinu i po dana laserski mi je ginekolog eliminisao "ranicu" na grlicu i kondilome i od tada do sad je sve bilo ok.Pre nekoliko dana bila sam na pregledu i Papa je II grupa sto je ok,ali zato su mi nasli Candidu,E.colli Enterococce i Ureaplasmu.Nije mi jasno odakle mi sve to i da li cu antibioticima uspeti da to resim.Moram da napomenem to da umesto normalnih tableta moram da pijem sirupe za decu,samo u vecim dozama,jer ne ogu da gutam tablete.Uzas,pomagajte!
Re: Canida+Enterococce+E.colli+Ureaplasma
Mislim da ces dobiti vaginalete (kombinacija antibiotika i antimikotika (za gljivice),samo cim su ti to nasli ,verovatno si radila nalaze sa antibiogramom,pa ce se na osnovu njega pisati recept,a onda u apoteku da se to napravi.Sto se tice lekova npr.kapsula koje ces dobiti da pijes,zasto prosto ne otvoris kapsulu ,istreses u sok i popijes,efekat isti(koliko ja znam),ili izdrobis tableticu i opet u sok,ili u kasicicu meda i zalijes vodom
.

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Mar 05, 2011 10:55 pm
Re: Canida+Enterococce+E.colli+Ureaplasma
Jao mogu tako da pijem ali problem je sto ima 3 AB i piju se 2 puta dnevno a malo je tesko za zeludac tako
Napravice mi sirupe za decu valjda ce imati efekta.Zgrozila sam se od toga sta sve imam,ne znam uopste odakle mi
grozno bas se nerviram stvarno se cuvam odrzavam higijenu,imam dugu vezu...eto,a one koje se ne paze nemaju nista,nepravda 

Napravice mi sirupe za decu valjda ce imati efekta.Zgrozila sam se od toga sta sve imam,ne znam uopste odakle mi