Canida+Enterococce+E.colli+Ureaplasma

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
zabrinuta85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 05, 2011 10:55 pm

Canida+Enterococce+E.colli+Ureaplasma

Post od zabrinuta85 »

Pre godinu i po dana laserski mi je ginekolog eliminisao "ranicu" na grlicu i kondilome i od tada do sad je sve bilo ok.Pre nekoliko dana bila sam na pregledu i Papa je II grupa sto je ok,ali zato su mi nasli Candidu,E.colli Enterococce i Ureaplasmu.Nije mi jasno odakle mi sve to i da li cu antibioticima uspeti da to resim.Moram da napomenem to da umesto normalnih tableta moram da pijem sirupe za decu,samo u vecim dozama,jer ne ogu da gutam tablete.Uzas,pomagajte!
Duskica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 16, 2006 3:00 pm

Re: Canida+Enterococce+E.colli+Ureaplasma

Post od Duskica »

Mislim da ces dobiti vaginalete (kombinacija antibiotika i antimikotika (za gljivice),samo cim su ti to nasli ,verovatno si radila nalaze sa antibiogramom,pa ce se na osnovu njega pisati recept,a onda u apoteku da se to napravi.Sto se tice lekova npr.kapsula koje ces dobiti da pijes,zasto prosto ne otvoris kapsulu ,istreses u sok i popijes,efekat isti(koliko ja znam),ili izdrobis tableticu i opet u sok,ili u kasicicu meda i zalijes vodom :D .
zabrinuta85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 05, 2011 10:55 pm

Re: Canida+Enterococce+E.colli+Ureaplasma

Post od zabrinuta85 »

Jao mogu tako da pijem ali problem je sto ima 3 AB i piju se 2 puta dnevno a malo je tesko za zeludac tako :(
Napravice mi sirupe za decu valjda ce imati efekta.Zgrozila sam se od toga sta sve imam,ne znam uopste odakle mi :( grozno bas se nerviram stvarno se cuvam odrzavam higijenu,imam dugu vezu...eto,a one koje se ne paze nemaju nista,nepravda :)
Odgovori