Bromokriptin

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
biljana1984
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 08, 2007 10:25 am

Bromokriptin

Post od biljana1984 »

Koja su nezeljena dejstva bromokriptina? Moze li da dovede do tezih posledica? Propisan mi je bromokriptin kao terapija zbog visokog prolaktina (6024)
D.J.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 14, 2006 2:13 pm

Post od D.J. »

Koliko je znam, moze samo da pomogne...ja sam pila pola od 2.5 dnevno dva meseca , jer mi je vrednost bila 1700..a pokusavala sam da zatrudnim...tj. da sam bila u proceduri IVF-a...i zatrudnela....

pozdrav
todorovsm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 20, 2007 1:01 pm

Post od todorovsm »

Mene je Bromokriptin bas namucio. Pila sam 2x1 2.5mg, imala sam mucnine, vrtoglavicu, zacepljen nos, i konstantno jako nizak pritisak. Prolaktin mi se posle mesec dana spustio ispod svih mogucih donjih referentnih vrednosti. Sto opet nije dobro.
Sve je individualno, ali uglavnom, svi ti nezeljeni efekti prodju za 10ak dana, tako kazu mnoge zene koje su ga pile.
todorovsm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 20, 2007 1:01 pm

Post od todorovsm »

Mene je Bromokriptin bas namucio. Pila sam 2x1 2.5mg, imala sam mucnine, vrtoglavicu, zacepljen nos, i konstantno jako nizak pritisak. Prolaktin mi se posle mesec dana spustio ispod svih mogucih donjih referentnih vrednosti. Sto opet nije dobro.
Sve je individualno, ali uglavnom, svi ti nezeljeni efekti prodju za 10ak dana, tako kazu mnoge zene koje su ga pile.
Odgovori