bradavice oko genitalija

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Ziva_Vatra
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 13, 2007 2:28 am

bradavice oko genitalija

Post od Ziva_Vatra »

Pojavile su mi se bradavice na nogama veoma blizu genitalnih organa, posumnjala sam da nisu spolne bradavice ali kako se ne nalaze na spolovilu nisam sigurna... da li postoji mogucnost da je to neki rani stadij i da ce se poslije prosiriti ili su to obicne bradavice koje bih trebala potpuno drugacije lijeciti...
zahvalna sam za sve savjete ali ako moze da ne ukljucuju moj odlazak ginekologu jer to svakako planiram nekada poslije, sada bih samo zeljela znati vasa misljenja
LenaPetrov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm

Post od LenaPetrov »

"Veoma blizu" je relativan pojam. Poseta ginekologu ili dermatovenerologu bi resila sve Vase nedoumice, i bilo bi preporucljivo da ne cekate "nekada posle".
Jane
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 16, 2007 2:39 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Jane »

Meni su se takodje pojavile bradavice na unutrasnjim stranama butina bile su visece i to su bili kondilomi ...kako sam ih ja skinula imas u temi KONDILOMI PRIRODNO UKLANJANJE..pozdrav i javi sta si uradila :D
Odgovori