Pozdrav! Situacija je sljedeca,imam hpv,cin1,konstantne upale kroz godinu dana, cb su sterilni. Lijecila sam g.vaginalis. Prije tri mjeseca nakon terapije medazolom sve je bilo u redu, ali 2 tjedna nakon tog doslo je do gljivicne infekcije koja je kod mene izazvala naoteklu vulvu koja se raspucala i jako bolan odnos, nakon terapije canestenom i geonistinom sve se smirilo osim bolova kod odnosa. Dolazi do boli na nekih 5 cm od ulaza i unutra dublje u rodnici, sto se tice tog dijela na tih 5 cm kad prestane boljet, pretvori se u peckanje, odnos nije toliko bolan da se ne da izdrzat, ali je jako neugodan pogotovo zato sto mi u zadnjih nekoliko mjeseci puca koza na ulazu (na 6 sati), pucanje je pocelo i prije bolova kod odnosa. Napominjem da ginekologica kaze da nema vidljivih ostecenja rodnice.
Danas sam probala masirati rodnicu, bolovi su znatno manji, ali me pece jako. Sto bi mi Vi preporucili i savjetovali? Hvala.
Bolovi i pucanje kod odnosa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Bolovi i pucanje kod odnosa
Прво да прекинеш с односима док не решиш тај здравствени проблем.
Друго, скоро сигурно имаш јаку гљивичну инфекцију због које кожа пуца, боли и сврби... За то је најбоље испирање воденим раствором соде бикарбоне без накнадног испирања чистом водом - бар један пут дневно.
Друго, скоро сигурно имаш јаку гљивичну инфекцију због које кожа пуца, боли и сврби... За то је најбоље испирање воденим раствором соде бикарбоне без накнадног испирања чистом водом - бар један пут дневно.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Sep 18, 2017 10:55 am
Danas sam od doktorice dobila terapiju...Triderm krema za izvana, macmiror vaginalete i Diflucan jednu tabletu za ujutro. Jedva je obavila pregled od bolova... Kako ti se cini ova terapija?
Stvarno sam vec van svake pameti od bolova i pucanja :/
Stvarno sam vec van svake pameti od bolova i pucanja :/
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Тридерм је непожељни кортикостероид а за остало не знам.