Bolovi u ledjima u ranoj trudnoci

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
LjubicaBubica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 9:15 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Bolovi u ledjima u ranoj trudnoci

Post od LjubicaBubica »

Moze li mi neko reci da li je bol u donjem delu ledja u sedmoj nedelji trudnoce jako nenormalna stvar? Nije da ubija ali osetim ih kad treba da se savijem a kad sedim,stojim,setam,lezim sve ok...
Inace sam i pre trudnoce,narocito zimi znala dosta cesto da se ukocim...valjda sam to jednom davno dooobro prehladila pa placam evo vec dvogodisnji danak. Znaci osecaj je potpuno isti...i resavala sam to nekim oblogom od krina. Sta mislite jel to to...i da samo postupim kao i do sad ili treba da se zabrinem tj. smireno preduzmem nesto drugo?
Hvala...
Korisnikov avatar
Sophia777
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Dec 30, 2007 9:51 am

Post od Sophia777 »

I ja sam imala bolove u ledjima (otprilike od 6. do 10. nedelje). Ginekolog mi je rekao da je bezazleno. Pozdrav i sve najbolje!
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Post od Gala06 »

Ja s vremena na vreme imam bolove u ledjima, a u 13-toj sam nedelji. Najcesce nije opasno ali treba prijaviti ginekologu.
LjubicaBubica
Aktivan član
Aktivan član

Post od LjubicaBubica »

Da,da svakako cu mu prijaviti...samo sam do tad htela da znam bar priblizno...
Hvala...pozdravcic..
LjubicaBubica
Aktivan član
Aktivan član

Post od LjubicaBubica »

Ovo vec postaje nepodnosljivo i stvarno se brinem! Nikako da stignem kod doktora kolike su guzve sad posle praznika... Mene ledja ubijaju,skroz donji deo,sevne do trtice i sa strane skroz kao kroz kukove da mi sevne. Jaaako malo mogu da sedim i setam. Imam izuzetno uske kukove,nadam se da boli toliko jer se sire i da je to normalno ali nisam nikad cula da tako rano pocne,ja sam tek deveta nedelja i stvarno sam zabrinuta.
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

isti takvi bolovi su mi se javili u trudnoci ali su mi se nastavili i posle trudnoce pa je ,prilikom kasnijih pregleda utvrdjeno da imam diskus herniju tj da su mi kicmeni prsljenovi pribijeni jedan uz drugi i da pritiskaju nerve pa mi to i stvara bolove,fizijatar mi je rekao da mi se to desilo tokom trudnoce zbog tezine stomaka,nepravilnog polozaja kicme ! odmor,mirovanje i bez naglih pokreta to je za sada sto mogu da ti kazem a ti obavezno to pomeni ginekologu !
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
LjubicaBubica
Aktivan član
Aktivan član

Post od LjubicaBubica »

Ja znam da se to desava zbog tezine stomaka ali ja stomak jos nemam :-? mislim imam ali jako mali pa mi zato nije jasno. Recicu mu cim ga vidim....hvala ti u svakom slucaju
Odgovori