Bolovi u jajnicima posle sexa???

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
fermere
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 16, 2007 7:27 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Bolovi u jajnicima posle sexa???

Post od fermere »

Imala sam prvi sexualni odnos pre mesec dana, bez krvi i bez bolova. . .
Od tada odnose imamo jednom ili dva puta nedeljno. Za vreme odnosa nemam bolove, ali mi se vec drugi put desava da nakon sexa imam jake bolove u jajnicima koji traju oko 30 min.
Hvala na pomoci!
solajahelena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 6:29 pm

jajnici

Post od solajahelena »

Nisam cula za bolove posle sexa, nego tokom sexa. Najbolje je otici kod ginekologa. Mozda nesto nije u redu sa jajnicima.
fermere
Novi član
Novi član

Post od fermere »

Hvala puno!
ifigenija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 20, 2008 1:40 pm

Post od ifigenija »

nije neuobicajeno da se javlja bol posle seksa, meni se to desavalo, iz odredjenih razloga, koje sam otklonila. najbolje je u svakom slucaju da odes kod doktora da te pregleda. to se uvek savetuje nakon prvog seksualnog iskustva. desava se da dodje do poremecaja vaginalne flore dok se naviknes na partnera itd. mislim da nije u pitanju nista strashno, ali bi trebalo da te pogleda doktor pa da mozda dobijes neku terapiju.

pozz!
fermere
Novi član
Novi član

Post od fermere »

Hvala na savetu, otici cu kod doktora jer mislim da ima veze sa tim sto imam sindrom policisticnih jajnika. . .
lilaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 16, 2008 7:54 pm

Post od lilaa »

ja imam policisticne jajnike i meni su se desavali takvi bolovi poslije sexa ali nebrini procice dok se malo ne naviknete jedno na drugo :P pozz ali svakako idi dok
Odgovori