Bolne grudi

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
apsolvent
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 07, 2006 4:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Bolne grudi

Post od apsolvent »

Zdravo svima:)
Hvala Bogu, ali odavno se nismo kuckali, ali eto mene opet. Verujem da ce pre ovde neko znati da mi bar pomogne oko onoga sta me muci, nego da trcim kod lekara, a ne znam ni kod kog bih otisla.
Naime, radi se o tome da pre svakog ciklusa, i to traje od uvek, bole me grudi 5-6 dana pre. Kada dobijem, bol prestaje i sve se vrati "u normalu";) Medjutim, ciklus mi se zavrsio pre 4,5 dana ali mene grudi i dalje bole istim intenzitetom kao kad treba da dobijem (ne mogu da spavam na stomaku, da potrcim, ma boli i bez da ih pipnem).
Jel ima neko predstavu sta bi moglo da bude u pitanju ili da ipak odem kod doktora, i ako biste mogli da me uputite kod kog specijaliste.
Hvala svima unapred i zelim Vam dobro zdravlje ;)
Budite kulturni prema svom telu!
babaroga
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 9:32 am

Post od babaroga »

I meni se to sada desava mada mi je uvek tako jednom godisnje sve mi se poremeti s prolecem. Mozes da proveris hormone.
pavlov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 4:07 pm

Post od pavlov »

Znam kako ti je , ja zbog toga idem sutra na mamografiju
Mne toliko bole da dvije noci spavam na ledjima,ako ski,nem grudnjak hocu da placem koliko boli koliko su teske, stalno me bradavice bole i neki osjecaj kroz njih , cini mi se da mi nesto curi,stalno gledam
a kad me nesto probode kroz njih jos se vise prepadnem i jos kao da se jeze, kao da ce mlijeko doci
Ne zna ni sama sta da radim , strah me da ih pipnem, javim ti sutra sta mi je dr rekao na mamografiji
pieta
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Sep 01, 2005 12:33 pm

Post od pieta »

Proverite prolaktin(osim ako nije trudnoca).
pavlov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 4:07 pm

Post od pavlov »

Samo da javim
Bila sam danas kod dr radila mi ultrazvuk grudi ,mamografiju rekla je netreba,problem mojih bolnih grudi su hormoni i ciste, za dr to nije nista kaze sve ok , jos mi je dodala da je dobro kad grudi bole jer ono najgore ne boli
ivanaaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 11:23 pm

Post od ivanaaaa »

ipak mislim da je bolje da odes kod doktora.
bices 100% sigurna.
apsolvent
Novi član
Novi član

Post od apsolvent »

Moram samo nesto da dodam, pre nego sto krenem posle kod ginekologa, ja sam ladno jutros dobila!!!!???? :o Danas mi je 15 dan od prvog dana poslednjeg ciklusa!
Sta mi se sad desava?! Nista mi nije jasno, ako neko ima neku ideju...ja bih volela da cujem :-?
Pozdrav
apsolvent
Novi član
Novi član

Post od apsolvent »

Ja da Vam javim kako sam prošla. Juče sam otišla ali nije mogla da me primi tako da sam bila jutros. Kaze da mi je najverovatnije pao nivo hormona, pa ako me ne prođe do petka da obavezno idem ponovo.
Eto toliko o kakav sam odgovor dobila. Daj Bože da sve bude ok pa da se ne kucamo u petak.

Pozdrav svima i dobro zdravlje :)
nestrpljiva76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 6:33 pm

Post od nestrpljiva76 »

bice sve ok, mozda je u pitanju prehladail' nesto sl. ovo vreme nikome ne odgovara.
Angelchic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 10, 2009 5:52 pm

Mnogo me bole...

Post od Angelchic »

Cao svima,
Treba mi savet. U prethodna tri meseca su pocele strasno da me bole grudi i to na polovini ciklusa, iako je to obicno pocinjalo 3-4 dana pre menstruacije. Pored svega toga, na malo jaci pritisak sam primetila kao da curi nesto kao mleko (naravno jedva primetno), ali me strasno plasi. Prvo sam pomislila da nisam kojim slucajem zakacila iako smo pazili tokom odnosa. Naravno radila sam test sa urinom cak dva puta i oba je bio negativan, ali i dalje me sve plasi. Neki kazu da je moguce zbog poremecaja hormona ali....
:oops: :cry:
Odgovori