Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Postovani,
imam veoma neprijatan problem....grudi me veoma cudno bole.
Bolele su me uvek i do sad nedelju dana pred menstruaciju ali kad je dobijem bol prodje. A i bolele su me samo ako ih pritisnem,nekako sad i inace...nije isti bol. Sad bole same od sebe,kao da sevaju unutar bradavice i to nekako naizmenicno,malo jedna malo druga. Bol je poceo taman negde na pola ciklusa,sto mi se ranije nije desavalo,menstruacija kasnila 5-6 dana sto mi se takodje ne desava,ali sam na kraju ipak dobila i evo danas mi je cetvrti dan menstruacije a one jos uvek kao sto rekoh same od sebe sevaju(a u ovo vreme vec kao sto rekoh vise ne bole). Nema nikakvog iscedka samo su uvecane ali to je u ovom periodu svakako i normalno mada su se uvecale pre vremena i to dosta jace nego obicno. Cula sam da kad boli nije ono najgore (puj puj puj) ali svejedno sam zabrinuta.
Molim nekog lekara za savet,sta bi to moglo biti i kome se obratiti? Ili ako je neko imao ovakva iskustva HAAALLLP
Jooj evo sad dok sedim i kuckam ovo taaako trnu ovo mi se nikad nije desavalo. A sto se tice menstruacije...pa,osim sto je kretala 6 dana...bolan stomak jako kao da ce svaki cas a nikako...obicno kad me zaboli taj dan dobijem...a ostalo...bila je jednake jacine kao i uvek jedino sto posle dva-tri dana vise nije bilo tako jarko crveno kao uvek nego skoro crno...nemam pojma..bude mi tako obicno zadnji dan a ne ovako rano...ma ko zna...vec vise ne znam da li se tripujem,da li je normalno i kaopre ili ne...
A sto se tice trudnoce...recimo da sansa postoji...ako mi je sesnajsti dan bio plodan sto ja nemam pojma... mada nesto cisto sumnjam da je trudnoca u pitanju jer me grudi bole jos od par dana pre eto te recimo moguce oplodnje...
Pardon!
Rekoh ja lepo da se vec tripujem...malo sam se preracunala,kasnilo mi je samo dva dana...evo sad sam pregledala svaki mesec u proteklih godinu dana i svaki svaki mesec je bio tacan u dan na svakih 31 a sad je na 33
Eto to sam pogresila a sve ostalo je tacno...ti bolovi u stomaku nekoliko dana i sve ostalo...drugacije je...
Ma ja sve nesto jos uvek sumnjam jer mi je ta prva dva dana menstruacija bila dosta obilna kao i obicno...
Ma bar kad bi bila beba u pitanju ja bi do neba skakala ali se i dalje brinem jer sam ipak dobila da nije nesto drugo u pitanju...jer nema nikakvih drugih simptoma...cak su mi grudi i splasle malo kao i obicno ali i dalje bole pa bole...
LjubicaBubica napisao: A sto se tice menstruacije...pa,osim sto je kretala 6 dana...bolan stomak jako kao da ce svaki cas a nikako...obicno kad me zaboli taj dan dobijem...a ostalo...bila je jednake jacine kao i uvek jedino sto posle dva-tri dana vise nije bilo tako jarko crveno kao uvek nego skoro crno...nemam pojma..bude mi tako obicno zadnji dan a ne ovako rano...ma ko zna...vec vise ne znam da li se tripujem,da li je normalno i kaopre ili ne...
.
Skoro crno?? Ista je prica i samnom. Koji ti je dan? Meni je drugi dan, pa sam sada primetila da mi ne curi krv, nego kao.... nemam pojam...... skoro crno, kako ti kazes. Samo sto sam ja uradila test i bio je pozitivan. Zvirni u moju temu pozitivan test i trudnoca.
Da da,znam da je to ciscenje ali ovog puta je crno stvarno krenulo posle drugog dana... Kako god...uradila sam test i negativan je... znaci da je definitivno postoji neki problem,znaci knjizicu u ruke i kod lekara.
U svakom slucaju hvala svima na pomoci..
pozdrav