poslednjih nedelju dana cesto me zaboli stomak. bol je isti kao kada dobijem menstruaciju. problem je u tome sto mi ona kasni, tj. jos je nisam dobila. danas mi je 33. dan. uglavnom dobijem na 28. 29. dan. tada su me bolele i grudi i poseo je da se javlja blagi bil u stomaku, simptomi kao i uvek... a jos uvek nisam dobila...
da li neko zna o cemu se ovde radi? da li treba da budem zabrinuta?
boli me stomak a ne dobijam
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Ne bih da te plasim ali i ja mislim da bi ako nemas strpljenja jos malo da cekas, trebalo da uradis test na trudnocu. Mene je tako kao da imam PMS boleo stomak prva dva meseca trudnoce. Cak sam jedan dan imala i par kapi krvi (sto je bilo ustvari vezivanje ploda) pa sam bila cak pomislila i da sam dobila. Posle kad meca i dalje nije dolazila, mislila sam da imam sigurno neku upalu jajnika ili neku infekciju...
Doduse to sto ti kasni par dana nije tako strasno. Ja sam isto imala uredne menstruacije na 28 dana, pa mi se desilo u prethodnih par godina da mi kasni po nedelju dana. Tad sam shvatila da je i kod najregularnijih ciklusa to moguce.
Doduse to sto ti kasni par dana nije tako strasno. Ja sam isto imala uredne menstruacije na 28 dana, pa mi se desilo u prethodnih par godina da mi kasni po nedelju dana. Tad sam shvatila da je i kod najregularnijih ciklusa to moguce.